L-ați văzut? Cătălin-Valentin Stan e dat dispărut de familie

L-ați văzut? Cătălin-Valentin Stan e dat dispărut de familie

1.918
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cătălin-Valentin Stan are 16 ani, este din comuna Giurgiţa, Dolj, și a fost dat dispărut oficial în data de 3 septembrie 2015.  Familia nu mai știe nimic de băiat din luna august a anului curent. Este cunoscut, însă, faptul că la sfârşitul lunii mai 2014, cu acordul tatălui său şi înţelegerea acestuia cu o persoană din oraşul Balş, județul Olt,, minorul s-a dus să îngrijească oile acestuia pe care le deţinea în extravilanul localității Brîncoveni, Olt.

 

Periodic părinții purtau discuții cu fiul lor, dar și cu persoana la care plecase la muncă, însă la începutul lunii august 2015 au primit informații că tânărul ar fi plecat la altă stână. La începutul lunii septembrie, polițiștii doljeni au fost sesizați de către Stan Valentin, tatăl băiatului, cu privire la dispariția fiului său minor STAN CĂTĂLIN-VALENTIN, de 16 de ani, din acceași localitate, despre care nu mai cunoaşte nimic din luna august 2015.

       Semnalmentele minorului:

      -înălţime 1.55-1.6om, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten alb, nas ascuţit, faţa ovală.

       

Minorul STAN CĂTĂLIN-VALENTIN, figurează în prezent ca persoană dispărută,urmărită la nivel naţional din data 03.09.2015.

          Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.