La 82 de ani, prins făcând contrabandă cu ţigări

La 82 de ani, prins făcând contrabandă cu ţigări

15.476
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din comuna Catane, județul Dolj, a fost prins ieri după-amiază, de polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Catane și Bistreţ, în timp ce transporta cu un microbuz 12.000 de ţigarete (600 de pachete) fără timbru de marcaj fiscal. 

Întreaga cantitate de țigarete a fost confiscată și dusă la sediul Secției 8 Poliție Rurală Rast în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului de 82 de ani, Constantin T., a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

A fost a doua oară în decurs de o lună când doljeanul a fost descoperit în timp ce transporta pachete de țigări netimbrate. Data trecută, polițiștii au confiscat de la bătrân 800 de pachete de țigări netimbrate.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    273

    Vai de mine!! si cica la varsta asta trebuie sa fi intelept! Da sigur zice : ” ma doare-n pla..ce sa-mi faca?..oricum mor maine poimaine..nu mai apuca sa ma judece! ”

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4266

    CE TARE ARE PENSIE MICA?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.