Minoră de 15 ani, prinsă când vindea țigări de contrabandă în Craiovița

Minoră de 15 ani, prinsă când vindea țigări de contrabandă în Craiovița

10.580
30
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O fată de 15 ani este cercetată penal după ce, ieri, 1 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, au depistat-o în zona pieţei agroalimentare Big Nou din cartierul Craioviţa Nouă când vindea ţigări fără timbru de marcaj românesc, pe care le ţinea ascunse într-un autoturism.

 

Polițiștii au găsit asupra minorei L.P., într-o geantă, 18 pachete de ţigări de diverse mărci, fără timbru de marcaj românesc, iar în urma controlului efectuat în autoturism au fost găsite 150 de pachete țigări netimbrate. Țigaretele au fost confiscate.

 

Polițiștii craioveni au întocmit în cauză dosar penal în conformitate cu prevederile Legii 86/2006.



30 COMENTARII

  1. #1

    Îți dai seama ce a făcut poliția română!!!!!!! Intenționat nu am scris cu majuscule!!! Huooooo! Ștergeți dracu postarea! De marii mafioți nu spuneți nimic! Știre ȘOC…….;-(;-(;-(

  2. #2

    Extraordinar!!!!!!!!!Gata de acum sa terminat cu contrabanda……

  3. #3

    azi vinde țigări maine vinde carne ))

  4. #4

    Se intelege postarea ta bogatu asta e cumva nume de tigan ? parca da e normal sa le iei apararea tiganilor si plozilor lor care sunt bagati sageti ca sunt mai greu de banuit/prins. Lasa sa-i starpeasca da-i in ma-sa, sa-i dea drumu la munca. Toti tiganii din Craiovita care li sa faramat coverca, acum vinde tigari, mai ales neamul lu bozgan, toti vand in fata postei.

  5. #5

    Lasa ba sa-i prinda si pastia. Este exact cum ai spune sa lase mici dealeri de roguri daca nu prind capetele lor. Poate nu ai vazut pe la tv ca mai zilele trecute au prins cand au trecut granita de la ucraineeni cu zeci de mii de pachete cu barca. Vezi tu de treaba ca p[ica si altii amri in plasa.

  6. #6

    Asta fumeaza de contrabanda si ai este frica ca ramane fara sursa de tigari

  7. #7
  8. #8

    Un copil de 15 ani care vinde tigari de contrabanda o face din anumite motive, neajunsuri.

  9. #9
  10. #10

    Ba esti nebun ? Pai si aia de fura, tot de neajunsuri fura, si aia de violeaza tot ca nu au piz.a violeaza, pentru ca vor sa fu.a. Ba esti penibil !!! La munca cu ei, la dat cu lopata, la carat. Asta este ca leprele alea de stau la cersit, si daca il rogi sa faca ceva pentru bani, nu face. Bai ne lasi !!! cum dracu puneti voi palma repede, le gasiti scuze. Si ala de te omoara si iti da in cap pentru a te jefuii tot din neajunsuri o face, ca si ala de omoara dupa ce violeaza, sau invers in unele cazuri. Ce minti aveti frate !! si va mai mirati de ce este tara asta ada de nenorocita. Adica blamati ca uni aledracu putori stau acasa si nu dau cu sapa pentru minimul pe economie, dar tiganii sa stea sa faca contrabanda si evaziuni ca e bine, si numai ei, dar de ei sunt pline pietele..

  11. #11

    Neandertalule … daca oamenii au opinii diferite nu trebuie sa se injure intre ei. Desigur ca exista si specimene care fac ce spui tu , nu am negat asta … doar spun ca mintea unui copil e fragila , daca e invatat de mic sa munceasca va munci… daca va prelua un model de lepra partea a doua , problema poate fi stramutata la parinti … incerc sa ma mentin civilizat dar fmm de maimuta proasta … poti exprima o idee si civilizat fara sa jignesti . Am coborat la nivelul tau sa poti intelege …

  12. #12

    mare captura……o minora, dar pe majorii din piata la mesele de dulciuri pe care ii stiu toti politisti de la sc 5 ?,incepand cu cea de la intrare in piata care vinde ciorapi si talpici de fatada….si tot felul de tigari de contrabanda pe care le tine vis-a vis la floraria de la parterul blocului.

  13. #13

    Oare de unde se aproviziona … buna afacere pt 15 ani

  14. #14
  15. #15
  16. #16
  17. #17
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6131

    Pe tiganii de pe lipscani care vand telefoane furate fara acte de provenienta nu ii mai ia gaborii.. sau aia platesc taxa de protectie la garda cumva?

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  18. #18
  19. #19
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    391

    tiganii in lunca stau bine mersi si pe unde mai sunt au curve la produs le vin banii si oameni la furat si le vin banii la aia nu fac operatiuni de filaj si de prindere si de arestare ce deranjeaza e ca doar pt saraci si pentru mici infractori e lege marii nenorciti si hoti nu ii intreaba nimeni de nimic .

  20. #20

    Nu aici este evaziunea fiscala ,la marketurile mari, în supi ,în bănie etc acolo învârt patronii banii grei si spaga este destul de mare ptr.a nu fi controlați ,când o să scrieți de ăștia atunci știrea este de 80de ori mai interesantă decât nimicurile ăștia ,ducetiva în străinătate să vedeți ce preturi au tipurile si cum se vând pe sub mână și nimeni nu are nimic cu acei oameni ,la noi dacă vinzi ceva parcă l-ai apucat de dracul de coarne ..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.