Mobilizare de proporții a polițiștilor rutieri, la trecerile de pietoni

Mobilizare de proporții a polițiștilor rutieri, la trecerile de pietoni

5.254
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat și executat, în cursul zilei de ieri, o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de neacordarea priorității de trecere pietonilor care traversează strada regulamentar pe marcajul pietonal, de către conducătorii auto.

15 polițiști rutieri au fost implicați în acțiune și au constatat nu mai puțin de 64 de abateri de natură contravențională, din care 21 constând în neacordarea de prioritate pietonilor de către conducătorii auto. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate s-a ridicat la suma de 21.315 lei.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 25 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 2 certificate de înmatriculare din cauza defecțiunilor tehnice constatate la autovehiculele oprite în trafic.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    0

    Foarte bine, dar sa treaca si la dat amenzi pe strazi la aia de parcheaza unde si cum li se scoala, nu sa lase sarcina doar comunitarilor care saracii nu fac fata la ce debandada este pe strazi. In lapus au inceput sa se parcheze pe zonele hasurate de langa pasaj tiruri si autocare, si n-am vazut sa-i rupa in fund cu amenzi. Breteaua de coboara spre gara acum 30 de minute era plina de sus pana jos de idioti parcati, pe rocada de la gara in colo au inceput sa nu mai parcheze pe prima banda dupa amenzile date de cateva zile incoace.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.