Olguța Vasilescu a scăpat de arest și se poate întoarce la Primăria...

Olguța Vasilescu a scăpat de arest și se poate întoarce la Primăria Craiova

3.143
78
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 2,83)

Primarul Craiovei a scăpat de arestul la domiciliu. Curtea de Apel Bucureşti a judecat contestaţia DNA la decizia instanţei prin care s-a dispus ca acesta să fie cercetat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Magistrații au decis, astăzi, să revoce măsura arestului la domiciliu, iar edilul să fie cercetat în stare de libertate. Decizia este definitivă. Ca atare, Olguța Vasilescu poate candida pentru un nou mandat de primar.

 

Pe 31 martie, Tribunalul Bucureşti a respins cererea DNA de arestare preventivă a primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, aceasta fiind plasată în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Decizia nu era definitivă şi a fost contestată atât de procurorii DNA, cât şi de Lia Olguţa Vasilescu. Astăzi, Curtea de Apel București a admis contestația apărării și a revocat măsură arestului la domiciliu. În consecință, Olguța Vasilescu își poate relua atribuțiile de primar chiar din primărie.

 

Lia Olguţa Vasilescu este acuzată de luare de mită (patru infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracţiuni) şi spălare de bani.

 

În acelaşi dosar, sunt cercetaţi sub control judiciar Radu Cosmin Preda, administratorul public al Craiovei, pentru două infracţiuni de complicitate la luare de mită, şi Elena Daniela Popescu, reprezentant al unei asociaţii non-profit, pentru patru infracţiuni de complicitate la luare de mită.



78 COMENTARII

  1. #41
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2017
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Nu numai , o sa si castige alegerile , nu e clar ?

    Bandiții și slugile lor nu câștigă niciodată.
    În gurile lor murdare mierea se transformă în diaree. În mâinile hoților aurul se transformă în viermi.

  2. #42
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2018
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Nu numai , o sa si castige alegerile , nu e clar ?

    Poți să-mi spui de ce sprijini cu atâta intensitate PSD, un partid plin criminali? Sau , pur și simplu, DE CE?

  3. #43
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5422

    Ce se bucura aplaudacii olgutei.. zici ca au castigat toti la loto simultan odata cu vestea. Va dau o veste trista. Nu va bucurati anticipat fiindca urmeaza alte surprize din cutiuta cu surprize

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  4. #44
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    28

    pana la urma, ati cam pupat-o-n cur pe olguta, este ?
    bravo !

  5. #45
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2019
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Sunt curios cine a judecat-o la Curtea de Apel Bucuresti.. Sper ca n-a fost vreo judecatoare… cu origini de prin Craiova… zic si eu.. Oricum cunoscatorii stiu mai multe.
    Mi-e pur si simplu scarba ca traiesc in Romania.. tara justitiei incorecte.. tara in care cei care judeca, cei care instrumenteaza dosarele si cei care ne conduc sunt cei mai mari infractori.. mi-e extrem de scarba.

    N-ai observat că s-a terminat faza cu ”teroarea” justiției, cu arestările? Ca la semnal. Ai văzut cum miorlăiau aproape toți rumânii pe la tv, că ce e asta, teroare?! Stalinism?
    Dosarele merg ca înainte, cu anii, pedepse foarte mici, dacă se dau. Banii – ioc. Țările de mâna a doua, a treia nu au o justiție a lor, independentă, și nici politicieni independenți.
    NU vezi că nu se dorește apropierea de marile interese, companiile străine, marii baștani. S-a făcut o mică primenire, schimbare de generații (că la proști așa e, boul bătrân se dă la o parte numai cu parul), că la rumâni toți ajung dictatori și pleacă numai împușcați or cu procurorii după ei.
    Nu s-a dorit să se facă justiție și un sistem democratic adevărat. Doar de ochii UE (niște megacorupți și ăia), pentru populația care devenise prea nervoasă (supapă). Prin toate țările din est s-a făcut la fel și tot acolo au ajuns – colonie, companii corupte, salarii mici etc.
    DAR totul e mai legal de acum , he he. Am vorbit cu alți oameni din țările din jur , din fosta Iugoslavie, și mi s-a spus că știu povestea.
    La ei a fost mai devreme, exact ca aici, s-a încheiat și tot așa au rămas: salarii mici, țara la austrieci, unguri, nemți, politcienii niște slugi ale companiilor străine etc (Croația, care, deși n-ai crede, seamănă FOARTE mult cu România și unde președinte e acum una ca Olguța).
    Sunt un om informat . Foarte.
    Ar fi foarte multe detalii și de dezvoltat, dar n-are rost. Ideea e că România va fi România numai când oameni onești din popor (nu scursura și adunătura alogenilor și a slugilor lor) se vor ridica și se vor organiza pentru a lua puterea (și țara) . Dar fără ură și rasism ca în trecut. altfel nu se va face nimic.
    Știu povestea asta din România înainte de a se termina. Mă informez zi de zi aproape, de ani de zile, din țările din jur.
    S-a încheiat mai demult acolo, totul, iar țările lor tot terminate sunt.
    Eu nu îndemn la ură (împotriva altor popoare, aliați NATO) , dimpotrivă. Am respect pentru toate popoarele și simpatie.
    Dar trebuie luată țara înapoi.
    Soluția este numai una – naționalism. Naționalismul nu înseamnă neapărat fascism, crimă, xenofobie, rasism șamd. Naționalismul adevărat înseamnă să ai grijă de familia ta, să nu o lași să piară.

  6. #46
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2020
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Nu numai , o sa si castige alegerile , nu e clar ?

    E rău să câștige reprezentanta a două grupuri pro-Rusia, PRM și PSD.
    PRM, PUNR, ALDE, PSD sunt grupuri înființate de agenții rușilor. Cum sunt ăia prin așa-zisa republică Moldova, Dodon, Usatâi și alte gunoaie.

  7. #47
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8819

    Minciuna aree picioare scurte, adevarul iese la suprafata mereu . Manevrele tip ic staliniste de a o inlatura din cursa electorala nu au tinut , pentru ca Olguta este nevinovata . Stalinistii , tiranii si postacii platiti fac spume ca nu le-a iesit manevra .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  8. #48
    Moderator
    Data de inscriere
     18-12-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    11459
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Minciuna aree picioare scurte, adevarul iese la suprafata mereu . Manevrele tip ic staliniste de a o inlatura din cursa electorala nu au tinut , pentru ca Olguta este nevinovata . Stalinistii , tiranii si postacii platiti fac spume ca nu le-a iesit manevra .

    Nu te mai agita atat ca e cercetata in stare de libertate doar. Nu e declarata nevinovata, mai e pana la alegeri…si dupa alegeri…

    God Forgives, I Don't...
  9. #49
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2023

    ”Lia Olguța Vasilescu este acuzată că şi-a folosit influenţa ca vicepreşedinte al PSD Dolj pentru a obţine sponsorizări de la oameni de afaceri pentru campania electorală din 2012 şi că a primit apoi mită în calitate de primar.

    Acuzațiile aduse de procurori se referă la sponsorizări pentru campania electorală din 2012. Potrivit DNA, mai mulți oameni de afaceri „au fost determinați de candidatul Vasilescu Lia Olguța, personal sau prin intermediul unor persoane din echipa de campanie, să efectueze diverse sponsorizări. În scopul obținerii acestor foloase, inculpata s-a folosit de influența pe care o avea asupra oamenilor de afaceri, în calitatea sa de vicepreședinte al organizației județene a unui partid politic”.

    Au fost obținute astfel „donații” de peste 135.000 de euro, cu care s-au realizat materiale electorale și au fost organizare spectacole pentru campania Liei Olguța Vasilescu, potrivit DNA. „Materialele respective au fost folosite de inculpată, cunoscând că provin din săvârșirea infracțiunii de folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”, se mai arată în comunicatul procurorilor.

    O altă acuzație se referă la o mită de aproape 550.000 de lei pe care Lia Olguța Vasilescu ar fi primit-o de la oameni de afaceri în schimbul unor contracte pentru lucrări de reabilitare a fațadelor unor clădiri din municipiul Craiova. Banii ar fi fost virați prin intermediul ONG-ului condus de Elena Daniela Popescu.”

    DECI NU E ACUZATĂ CĂ A ZUGRĂVIT NIȘTE BLOCURI.

  10. #50
    Member
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    108

    eu nu mai inteleg nimic cine e prost ala de acuza s-au ala de judeca ca eu nu stiu cu cine sa votez

  11. #51

    Sa verifice apa,cum s-a luat apa din Calafat de la primarie,cine a luat-o,de ce,pt ce si cu ce?In Calafat idiotul de primar nu a facut public conditiile.

  12. #52

    Merita cum sa nu,Craiova merita sa aiba doi Primari corupti,unul dupa altul.Vai de mintea pe care nu o aveti.Nu poti fura chiar tot in 4 ani,hai sa o lasam sa mai fure.

  13. #53

    Mamaie ,te pomenesti ca Olguta traieste dintr-o pensie ca a ta. Saracuta de ea,cand furi sute de mii de euro esti saraca.

  14. #54

    O femeie cu mana lunga prin care au ajuns multi bani din coruptie.Deci recunoasteti ca Olguta a ros la un ciolan numit Craiova ?

  15. #55

    Sunt bucuros ca se va face spitalu

  16. #56

    Alexandru Maria Danescu,din Italia cred ca se stiu putine lucruri despre Olguta si cat a furat.Voi ati plecat din tara sa munciti in tari straine din cauza unor oameni corupti care au furat tara asta.

  17. #57

    Alexandrina Ileana Danciu ,furi cat poti,ca doar nu are zece maini.Mamaie daca am avea toti mentalitatea unor pensionari ca voi,era vai de noi.Voua daca va da 1 kg de ulei si unul de zahar,va duceti si o votati.

  18. #58
  19. #59
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5423

    PSD PSD PSD ) https://www.facebook.com/Pictie/videos/668518259934183/?pnref=story

    Voi nu stiti decat cu intimidari. Vai de capul vostru de postaci sclavi.

    Mai vreti sa spun ca toti directorii de pe la toate regiile.. finantele, spitalele, scolile din Craiova pusi politic de PSD sunt doar niste incompetenti lingai de partid rosu?? Pe langa faptul ca multi dintre ei sunt incompetenti si prosti multi dintre ei au si caracter infect de rahat de hoti la drumul mare.. Probabil asa au fost invatati din famiglie..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  20. #60

    da este adevarat am plecat fiind afectati de hotia lui Boc ,nu neg ca Olga a facut si pentru buzunarul propriu,dar trebue sa recunoastem si meritele ,centru vechi spital……Craiova a inflorit ,este mult mai usor sa criticam dar haideti sa fiim realisti .Vreau un singur nume de politician adevarat si curat ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.