(UPDATE) Percheziții DNA la Craiova și București

(UPDATE) Percheziții DNA la Craiova și București

868
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Update: Percheziţiile au loc la Transelectrica Sucursala de Transport Craiova şi la firma SC Smart SA, compania care asigură mentenanţa reţelei electrice de transport.

***

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au descins în această dimineață în 16 locații din Craiova și București. Anchetatori fac cercetări într-o cauză penală ce vizează infracțiuni de corupție și infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, comise în perioada 2011- 2015.

 

„În cursul zilei de 19 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații, dintre care 4 la sediile unor sucursale ale unor societăți cu capital de stat și la un sediu central, situate în municipiile Craiova și București, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor firme private.”, se arată în comunicatul DNA.

În această cauză procurorii au parte și de sprijinul Serviciului Român de Informații.

 

REVENIM cu DETALII!

Fotografie: simbol



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.