(Video) Descinderi la patru suspecţi de evaziune fiscală în Craiova şi Lipovu

(Video) Descinderi la patru suspecţi de evaziune fiscală în Craiova şi Lipovu

2.111
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de la Investigarea fraudelor au efectuat zece percheziţii domiciliare la patru persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni de evaziune fiscală și folosirea creditului unor societăți într-un scop contrar intereselor statului. Descinderile au avut loc ieri în Craiova şi comuna Lipovu.

Din cercetările efectuate de poliţişti până în prezent s-a stabilit că suspecţii Mureş Iorgu, în vârstă de 24 de ani, Silvia Gavrilă, de 30 de ani, Iulian Gavrilă, în vârstă de 37 de ani, toţi din Craiova, dar şi Stela Radu, de 40 de ani, din Segarcea, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii evaziune fiscală şi folosirea creditului societăţii, care a dus la prejudicierea bugetului statului.

Astfel, în perioada ianuarie 2013- ianuarie 2014, în calitate de asociați ori administratori ai unor societăţi comerciale, toate cu sediul în Craiova, cei patru au înregistrat în evidența contabilă a societăților documente fictive privind achiziția unor importante cantități de deșeuri feroase și neferoase de la societăți fantomă, diminuând astfel obligațiile fiscale datorate bugetului consolidat al statului de cele trei societăți, cu suma totală de peste 7.300.000 lei.

Totodată, oamenii legii au stabilit faptul că Mureş Iorgu, în calitate de administrator la două societăţi comerciale, a folosit în scop contrar intereselor celor două societăți suma de 9.000.000 lei, iar pentru a se sustrage verificărilor financiar – contabile, a declarat fictiv sediul uneia dintre societăţi.

Cele patru persoane au fost reținute pe o perioadă de 24 ore, urmân ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lîngă Tribunalul Dolj cu propunerea de sesizare a judecătorului de drepturi și libertăți în vederea emiterii mandatelor de arestare preventivă.



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    919

    stau in palate si se mira cand le bate politia la usa

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    129

    sunt si prosti garoii astia. da’ ati vazut ca si-au incuiat gaborii masinile inainte de-a intra la ala in curte ? or mai fi ramas fara radio-cd-uri.

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2157

    ce casuta…

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    267
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    ce casuta…

    Unde mai pui ca stau toti intr-o camera.

  5. #5
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2535

    saracii hoti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.