Peste 25 de polițiști și un câine de urmă au făcut razie...

Peste 25 de polițiști și un câine de urmă au făcut razie printre comercianții de țigări

7.263
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

36 de societăți comerciale au fost verificate, ieri, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J.Dolj, care, însoțiți de un câine de urmă, au participat, ieri, la o acțiune pentru depistarea persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse din tutun, fără a avea aplicat marcaj fiscal legal. Valoarea totală a mărfurilor confiscate depășește 26.000 lei. 

Oamenii legii au controlat 36 de firme și au constatat 3 infracțiuni de ”deținerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, fără fi marcate, peste limitele prevăzute de lege, cunoscând că acestea provin din contrabandă” , conform codului Vamal al României. De asemenea, polițiștii din cadrul S.I.C.E. au ridicat în vederea confiscării 2637 de pachete de țigări (conținând peste 52.000 de țigarete) de diverse mărci, fără ca acestea să aibă aplicat timbru de marcaj fiscal legal, fiind provenite din contrabandă.

Bărbat reținut pentru contrabandă

În timpul verificărilor, a fost depistat și un bărbat de 47 de ani, din Craiova, în timp ce conducea, pe Strada ”Brestei” din Craiova, un autoturism (foto) în care polițiștii au găsit 2.000 de pachete țigări marca Ashima (40.000 de țigarete) care nu aveai timbru de marcaj fiscal, adică erau de contrabandă. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar mașina și bunurile au fost confiscate. Ulterior, persoana a fost reținuta pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore și introdus în arestul inspectoratului, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 iulie a.c., să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de ”contrabandă”.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5631

    bun asa

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    9

    Se discuta de firmele din piata ? Pai si de aia ambulanti care striga tigari, tigari ce fac? si daca vrei sa cumperi, te duci cu el acasa si iti da. In fata postei din Craiovita sunt destui, toti tiganii care eu avut acolo baraci, stau pe bancile alea si vand tigari la negru, ba mai mult, pun si alte cunostinte cu ei sa strige asa mai tiptil tigari, tigari, si le da si lor cate un pachet, ca sunt boscheti muritori de foame.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.