Pistol cu gaze descoperit la un ceh, în vamă la Calafat

Pistol cu gaze descoperit la un ceh, în vamă la Calafat

853
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat au depistat un cetăţean ceh care intenţiona să introducă în ţară un pistol cu gaze şi muniţia aferentă acestuia fără documente legale.

 Cetăţeanul ceh Vladimir S., în vârstă de 58 de ani s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volskwagen, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. screenshot.35

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au descoperit în uşa din partea stângă faţă a autoturismului un pistol cu gaze marca BLOW, de calibru 9 mm, învelit într-un material textil. Extinzând controlul la portbagajul maşinii, poliţiştii doljeni au descoperit în buzunarele laterale ale unei genţi de voiaj 25 de cartuşe cu gaze. Cetăţeanul ceh a declarat că nu deţine documente de provenienţă şi autorizaţie pentru pistol şi muniţie deoarece nu cunoştea faptul că pe teritoriul României sunt necesare astfel de documente”, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Dolj, subcomisar de poliţie Dănuț Rudăreanu.

Poliţiştii de frontieră au reţinut pistolul şi cartuşele în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi contrabandă calificată.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1417

    Nu stia ca il are?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Ami
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    969

    Nu știa că nu are voie.

    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    Nu stia ca il are?
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    553

    s-a speriat omul cand a auzit ca traverseaza Romania ,

    ... just ... Think Different ...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.