Podari: Tânăr reținut pentru tâlhării, prin amenințare cu arme de foc, comise...

Podari: Tânăr reținut pentru tâlhării, prin amenințare cu arme de foc, comise în Italia

8.215
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiștii l-au depistat și prins, în comuna Podari, pe Silvian Claudiu Roșiu, de 26 de ani, din localitate, pe numele căruia autorităţile din Italia au emis mandat european de arestare. Potrivit informațiilor italienilor, acesta este suspectat de comiterea, în cursul lunii iulie 2016, în localitatea Riccione – Italia, a trei infracțiuni de tâlhărie prin amenințarea victimelor cu arme de foc şi deposedarea acestora de bunuri, respectiv bani şi telefoane mobile.

Bărbatul a fost reținut ieri, 21 noiembrie a.c., de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi Postului de Poliţie Podari, care au organizat o acţiune pe linia punerii în executare a mandatelor  europene de arestare.

Tânărul de 26 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Polițiștii l-au încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj, iar astăzi urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare ulterior fiind perfectate documentele în vederea extrădării către autoritățile din Italia.

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4905

    Haiduc

  2. #2
  3. #3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.