Poliția, în acțiune! 120 de amenzi date șoferilor pentru viteză

Poliția, în acțiune! 120 de amenzi date șoferilor pentru viteză

1.078
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Sfârșit de săptămână plin de poliție pe principalele drumuri naţionale din judeţ și pe arterele principale din Craiova. Agenții de la Rutieră au executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, iar amenzile pentru nereguli au curs cu sutele.
Polițiștii au acționat pe cele mai importante drumuri și artere cu scopul de a-i verifica pe cei care apasă prea tare pedala de accelerație, însă au acționat și pentru conștientizarea șoferilor și a pasagerilor cu privire la importanța purtării centurii de siguranță.
În cadrul activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate 223 sancțiuni contravenționale de peste 61.000 de lei, dintre care 120 pentru viteză neregulamentară, 20 amenzi pentru neportul centurii de siguranță, iar 20 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare.
Foto: arhivă
 


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.