Poliția a ”împărțit”amenzi șoferilor și pietonilor indisciplinați

Poliția a ”împărțit”amenzi șoferilor și pietonilor indisciplinați

5,386
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducători auto și pietoni, deopotrivă, au fost sancționați, ieri, de efectivele din cadrul Biroului Rutier Craiova, care au desfășurat pe principalele artere de circulație din municipiu o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de indisciplina manifestată de  pietoni la traversarea străzii. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în total au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, 28 dintre acestea pentru traversări neregulamentare, iar pentru alte abateri constatate la regimul circulației rutiere au fost aplicate alte 26 de sancțiuni.

Tot în urma acestei actiuni au fost retinute 8 permise de conducere, valoarea totală a sancțiunilor aplicate de polițiști depăsind 8.000 de lei.

Foto: arhivă

2 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   17-09-2017
  Mesaje
  0

  A trecut aproape o juma de luna,a cum trebuie s aias ain strada sa dea amenzi sa faca planul lunar. Bai baietasii astia cand nu-i pune nimeni la treaba trec pe langa soferii care incalca legea si nu-i deranjaza absolut cu nimic, sau fac pe baietii indulgenti daca dau de vrenunu si-l claxoneze sa plece daca e parcat ca un bou, nu se dau jos la el sa-i rupa amenda.

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   01-08-2008
  Locatie
   Sarari
  Mesaje
  402

  Ați văzut ce face politia dacă îi atentionezi că trebuie să dea prioritate la pietoni? Te duce la secție și te bate și când este intrebata de presă spune că s-a bătut singur.
  Sper că ați văzut știrile.
  Asta este poliția română.
  Știu multe cazuri dinastea….Așa că eu nu mir de nimic.
  Așa este…Sunt șoferi care nu au ce căuta pe strada dar și pietoni care ar fi în siguranță dacă ar sta in casa.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.