Aproape 2.000 pachete de țigări, găsite în subsolul unui bloc, în urma...

Aproape 2.000 pachete de țigări, găsite în subsolul unui bloc, în urma unor percheziții

6.864
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE) – IPJ Dolj au găsit 1.947 de pachete de ţigări de contrabandă, în urma efectuării unor percheziţii domiciliare, în această dimineață, la Craiova. 

În dimineața zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, aflându-se în continuarea cercetărilor ce se efectuează în cadrul unui dosar penal şi în baza autorizaţiilor de percheziţie eliberate de către magistraţii Judecătoriei Craiova, au efectuat patru percheziții domiciliare în locuri ce aparţin persoanelor bănuite că dețin țigări de contrabandă.

În urma efectuării percheziţiilor, la domiciliul unei femei de 50 ani, din municipiul Craiova, precum și într-un spațiu de depozitare situat la subsolul blocului în care aceasta locuiește, a fost depistată cantitatea totală de 1947 pachete țigări de diferite mărci, care aveau timbre aparținând autorităților din Republica Moldova, Serbia, Ucraina sau fără timbre de marcaj.  

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată și predată organelor vamale în vederea stabilirii prejudiciului cauzat bugetului de stat, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu produse accizabile, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5984

    iauzi.ce subsol ……….strangator

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.