Polițiștii din Olt fac percheziții în Dolj

Polițiștii din Olt fac percheziții în Dolj

4,481
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, efectuează, azi, 17 percheziţii, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Olt, Dolj, Teleorman, Sibiu, Giurgiu şi Ilfov. Percheziţiile sunt efectuate la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscalăm cu un prejudiciu de 2 milioane de lei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. Principalul suspect în dosar este un om de afaceri din judeţul Olt.

“În fapt, administratorul unei firme din judeţul Olt este bănuit că, în perioada 2011 – 2016, ar fi înregistrat achiziţii fictive, constând în obiecte de mobilier urban, de la 14 societăţi comerciale, cu scopul de a diminua obligaţiile de plată către bugetul de stat, sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit şi a TVA. Plăţile între firme au fost făcute prin numerar, iar bunurile a căror provenienţă nu a putut fi justificată, au fost tranzacţionate ulterior către instiţutii şi unităţi administrativ-teritoriale”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

După finalizarea descinderilor vor fi puse în executare 14 mandate de aducere, suspecţii urmând să fie conduşi la sediul IPJ Olt pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La acţiune participă peste 70 de poliţişti din Olt, Bucureşti, Dolj, Teleorman, Sibiu, Giurgiu şi Ilfov.

1 COMENTARIU

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2872

  A făcut concurență mafiei din Olt, puliticienilor olteni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.