Prietenie…penală

Prietenie…penală

3.280
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 26 de ani din Segarcea a fost depistat de un echipaj de poliție în timp ce conducea un moped fără permis și în stare avansată de ebrietate. „În urma testării alcoolscopice a rezultat o  concentrație de  1.06 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au prelevat probee biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vechicul fără a poseda permis de conducere și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma investigațiilor polițiștii au descoperit că proprietarul mopedului este un prieten al acestuia, din comuna Drănic, care l-a lăsat să îl conducă deși știa că prietenul său este beat și nici nu are permis. Așa că și proprietarul s-a ales cu dosar penal.

 Fotografie simbol



12 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Si cati nu sunt si pe la mine pe la tara si politia se face ca ploua

  4. #4

    Si la scuter trebuie permis acum ?

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4797

    usor usor se vine pe calea cea dreapta

  6. #6
  7. #7
  8. #8
  9. #9

    La cel de 49cc nu trebuie permis!trebuie curs de legislatie rutiera,la ce trece de 50cc inclusiv 50cc trebuie permis si numar negru de politie

  10. #10
  11. #11

    Din cate stiu eu ii trebuia cat AM care se ia de la 16 ani.

  12. #12

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.