Poliția economică a descins în baruri și cluburi de noapte

Poliția economică a descins în baruri și cluburi de noapte

1.071
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Barurile din Craiova și Breasta cu fost, sâmbătă spre duminică noaptea, ”ținta” unei acțiuni a polițiștilor de la Criminalitate Economică, pentru prevenirea activităţilor ilicite din domeniul alimentaţiei publice şi dreptului de autor. Oamenii legii au verificat 12 unităţi de alimentaţie publică și au constatat două fapte de natură penală şi alte patru de natură contravenţională.

 

Amenzile aplicate de poliție s-au ridicat la 46.000 de lei. Oamenii legii au confiscat şi 2.300 lei, bani care nu au putut fi justificaţi prin datele înscrise în documentele emise cu aparate de marcat electronice fiscale.

 

La punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Craiova, poliţiştii au constatat că în incinta localului de alimentaţie publică se difuzau opere muzicale piratate, pentru care nu aveau licenţă. Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de difuzare de opere muzicale piratate şi fără licenţe din partea titularilor drepturilor de autor.

 

Pe de altă parte, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Breasta, a fost identificată suma de 2.108 lei care nu a putut fi justificată prin datele înscrise în documentele emise cu aparate de marcat electronice fiscale, în registrul special sau chitanţe. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum  de 3.000 lei, dispunându-se totodată şi confiscarea sumei de 2.108 lei.

 

Foto: arhivă



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     17-02-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    142

    „opere muzicale piratate”=>manele

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3742
    Citat Mesaj initiat de CrEePy
    „opere muzicale piratate”=>manele

    )

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    210

    Trebuie inchise toate , toate fac evaziune si baga muzica priatata …..

  4. #4

    oferim persoanelor fizice şi întreprinderilor
    Eu sunt o persoană de caracter bun, care îi ajută pe oameni în dificultăţi financiare prin serviciile mele de creditare. Deci în cazul în care vă aflaţi în nevoie de orice, poate contactati-ma pentru a afla mai multe condiţii de împrumut meu.
    E-mail: polodavid99@hotmail.fr

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.