Razii de amploare, cu peste 250 de poliţişti, în Craiova și județ

Razii de amploare, cu peste 250 de poliţişti, în Craiova și județ

18.581
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Au fost instituite 45 de filtre rutiere, verificate circa 1000 de autovehicule, și au fost controlate 80 de baruri, cluburi şi discoteci, în care au fost legitimate peste 1.400 persoane, peste 180 fiind controlate sumar de poliţişti. Oamenii legii au constatat 12 fapte de natură penală și au aplicat 298 de sancţiuni contravenţionale de peste 117.000 lei, fiind reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 16 permise de conducere, dintre care 13 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Peste 250 de poliţişti au participat, sâmbătă, dar şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o razie de amploare în judeţul Dolj prin care s-a urmărit asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere. La razie au participat și poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice

Polițiștii au mers pe linia prevenirii infracţiunilor comise cu violenţă, îndeosebi în zonele frecventate de tineri (discoteci, baruri, night club-uri etc.), iar împreună cu efectivele de ordine publică au acţionat și în vederea prevenirii şi combaterii infracţionalităţii stradale şi a faptelor de cerşetorie în scopul asigurării unui climat de siguranţă a cetăţenilor.

„Ca urmare a activităţilor desfăşurate au fost constatate 12 fapte de natură penală, situaţii în care poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, 11 dintre acestea fiind vorba de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Poliţiştii au aplicate 298 sancţiuni contravenţionale de peste 117.000 lei, totodată fiind reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 16 permise de conducere, dintre acestea 13 fiind reţinute pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare, a precizat Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.