Secretara Școlii nr. 36, trimisă în judecată pentru fapte de corupție

Secretara Școlii nr. 36, trimisă în judecată pentru fapte de corupție

998
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Secretara de la Școala nr. 36 “Gheorghe Bibescu” din Craiova, a fost trimisă în judecată, în stare de arest la domiciliu. Femeia este acuzată că a cerut mai multor persoane între 1000 de lei și 15.000 de euro pentru a-i angaja la diverse școli sau spitale din oraș. Numai că, oamenii au dat banii, dar au rămas “cu ochii în soare”.

 

Anu trecut, în decembrie, unul dintre păgubiți a reclamat-o pe secretară la Serviciul Județean Anticorupție după ce i-a dat bani pentru un loc de muncă, însă nu a mai fost angajat. În urma denunțului, oamenii legii au efectuat percheziții atât acasă, cât și la Școala nr.36 de unde au ridicat mai multe probe. “În perioada decembrie 2015 — februarie 2016, au fost înregistrate denunțurile mai multor persoane prin care sesizau faptul că, în perioada 2015 — 2016, C.A.D., secretară la o scoală generală din Craiova, a pretins și primit sume de bani cuprinse între 1000 lei și 15.000 euro pentru a le facilita angajarea la diverse instituții publice din Craiova sau transferul între diferite unități de învățământ”, spun anchetatorii.

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au întocmit pe numele femeii un dosat în care este acuzată de două infracțiuni de trafic de influență, o infracțiune de luare de mită în formă continuată (trei acte materiale) și două infracțiuni de înșelăciune în formă calificată. În același dosar a fost trimisă în judecată și o persoană acuzată de dare de mită.

Fotografie simbol



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4726

    tare fata.asa merita prostii

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3447

    Foarte bine prosta.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.