Șoferii care nu au acordat prioritate, în vizorul polițiștilor

Șoferii care nu au acordat prioritate, în vizorul polițiștilor

4.417
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO
Acțiune de amploare pe străzile Craiovei pentru prevenirea accidentelor generate de neacordarea priorității de trecere a autovehiculelor. Polițiștii rutiei au verificat ieri în trafic peste 130 autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale de peste 10300 lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 15 premise de conducere, iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase. Una dintre zonele unde foarte des șoferii nu acordă prioritarea este în zona Bisericii Madona Dudu. „Un bărbat de 42 de ani, din comuna Vîrvoru de Jos, Dolj a fost depistat conducând un autoturism, pe strada Madona Dudu din Craiova şi la intersecţia cu strada Bibescu nu a acordat prioritate de trecere autovehiculelor care circulau pe drumul prioritar. Acesta a fost sancționat cu amendă iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 
 


7 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    25

    Acum doua zile erau pe Stirbei Voda si pandeau trecerea de la Ciuperca cand urci spre Frati Buzesti. Foarte bine, ca sunt destui idioti care desi esti in trecere, el constata ca are timp sa treaca si trece pe banda doi pe langa „un prost”(asa il considera el) si el nu mai opreste. La cat mai multe carnete suspendate, si chiar anulate ca sunt multi retarzi pe strazi. Nu asta e problema, eu m-as axa pe parcarile unde multe capete patrate nu respecta nimic. Parcari in statiile de autobuz, pe trotuare, pe treceri, in coltul intersectiei(Calea Bucuresti) si nu numai, etc. Asta e problema, cu parcarile aiurea pe care le fac dobitocii. Rupetii cu amenzi, ca vorba aia material aveti, puteti aduce mii de amenzi zilnici ce aduc bani frumosi la stat. BAFTA !!!!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-11-2016
    Mesaje
    0

    Sper sa til ia tie cat de curand..sa te vad atunci daca mai comentezi asa cu foc pro militieni…

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6215

    Sa-i rupa pe reisari cu amenzi dar sa nu faca abuzuri.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-11-2016
    Mesaje
    1

    Mai mult decat corect spus..

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    190

    Genul asta de stiri creeaza impresia ca politistii de la circulatie nu pot retine mai mult de o regula de circulatie din tot regulamentul, asa ca sanctioneaza numai o anumita abatere intr-un interval de timp dat (probabil pana invata alta regula de circulatie).

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    31
    Citat Mesaj initiat de madi9911
    Mai mult decat corect spus..

    Bai baiatule, nu vezi ca esti penibil ? iti dai singur cu stangul in dreptul. Vezi primul comentaru la adresa mea, si vezi pasta al 2-lea Vai de capul tau !!!

  7. #7

    Soferii sunt prostiti si haituiti si cu banii luati.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.