Spitalul ”Filantropia” din Craiova, pe lista neagră a dezinfectanților

Spitalul ”Filantropia” din Craiova, pe lista neagră a dezinfectanților

1.739
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Probe și înscrisuri au fost ridicate, sâmbătă, de la Spitalul ”Filantropia” din Craiova și Spitalul Calafat, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și falsificare sau substituire de alimente ori alte produse. Poliția Română a descins sâmbătă la 25 de unități sanitare din București și 21 de județe, asta după ce vineri, Ministerul Sănătății a făcut publică lista spitalelor unde au fost depistate probe neconforme ale dezinfectanți-lor produși de Hexi Pharma.

 

Polițiști specializați în combaterea criminalității economice au descins sâmbătă la Spitalul Municipal „Filantropia” din Craiova și la Spitalul din Calafat, de unde au ridicat documente și înscrisuri, dar și alte mijloace materiale de probă referitoare la modul de achiziționare a dezinfectanților de către unitățile sanitare, potrivit Agerpres.

 

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că oamenii legii au ridicat și mai multe contracte de prestări servicii și diverse mostre. Cele două unități spitalicești se află pe lista celor 25 de unități sanitare din București și alte 21 de județe de unde polițiștii au ridicat sâmbătă probe și înscrisuri într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor (faptă prevăzută de art. 352 din Codul penal) și de falsificare sau substituire de alimente ori alte produse (faptă prevăzută de art. 357 din Codul penal).

 

Foto: arhivă



10 COMENTARII

  1. #1

    De spitalul nr 1 au uitat acolo e groaznic !!!

  2. #2

    la Filantropia nu e nici sapun sa te speli pe maini,a trecut CONAS-ul si s-a revenit la vechile obiceiuri…comuniste ,cum e si conducerea spitalului.

  3. #3

    Nimic nou! …..trist! f trist!

  4. #4
  5. #5
  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5557

    Nereprezenative testele astea. Sa va spun de ce. Acum o luna si ceva au avut aproape toate spitalele din Craiova inspectii de la CONAS.. Dupa ce au trecut inspectiile CONASULUI pe la toate spitalele normal ca au facut aia luna )).. Deci testele zic eu ca ieseau mai nasol daca nu erau inspectiile si acreditarile facute de CONAS de pe la spitale cu o luna si jumatate in urma.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3486

    Nimic nou.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  8. #8
  9. #9

    Pe lista neagra e guvernul .In Craiova apeleaza la sanatate:Ol,MH,TG JIU si Dj 5 judete apeleaza la aceste spitale ce guvernul nu stie ce face punem arabi ministri normal ca nu cunosc tara,CRETINI.

  10. #10

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.