Etnobotanice găsite asupra unui tânăr, în Valea Roșie. Urma să le vândă

Etnobotanice găsite asupra unui tânăr, în Valea Roșie. Urma să le vândă

16.637
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 23 de ani, cu un comportament dubios la vederea unei patrule din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă (GJMb) Craiova, a fost depistat având asupra lui circa 10 grame de substanțe etnobotanice. Acesta le cumpărase și voia să le revândă pentru a face profit.

Ieri, 6 septembrie, în jurul orei 13.00, un echipaj din cadrul G.j.mb. Craiova, care patrula în cartierul Valea Roșie, s-a sesizat că pe Strada ”Vântului”, vizavi de Școala Generală nr. 31, două persoane, una de sex masculin și cealaltă de sex feminin, încearcă să evite contactul cu patrula de jandarmi. Dar, jandarmii i-au oprit și legitimat pe cei doi, stabilind că se numesc V.D., de 23 ani, și B.A., de 16 ani, ambii din Craiova.

«În urma unui control corporal sumar, asupra numitului V.D. au fost găsite 2 plicuri transparente din plastic prevăzute cu sistem de clipsare, cu dimensiunile 12×7 cm, ce conțin substanțe etnobotanice, având o greutate de 5,07 g și 4,68 grame, un plic din hârtie ce conținea un mugur vegetal cu miros înțepător, o țigaretă tip ”joint”, fumată parțial, un dispozitiv de mărunțire tip ”grinder”, un cântar electronic de mici dimensiuni și un caiet scolar cu mai multe file rupte parțial. Fiind întrebat despre bunurile găsite asupra sa, numitul V.D. ne-a precizat că plicurile le-a cumpărat de la un băiat din cartierul Craiovița Noua, zis „Miță”, contra sumei de 300 lei fiecare, urmând să le revândă sub formă de pliculețe mai mici pentru a obține profit, iar țigareta și mugurul vegetal sunt pentru consum propriu», a precizat maiorul Cosmin Mirea, comandatul GJMb Craiova.

Pe numele tânărului de 23 de ani au fost întocmite acte de constatare pentru infracțiunea de deținere de substanțe etnobotanice.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6880

    Legalizati ba nene iarba ca mor tinerii din cauza etnobotanicelor.. Sa faci puscarie pentru 10 grame de ierburi mi se pare de noaptea mintii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.