Surprinși de radar cu peste 110 km/h în oraș

Surprinși de radar cu peste 110 km/h în oraș

6.934
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au participat, ieri, la o acțiune privind prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei neregulamentare. Echipajele de rutieră au urmărit desfăşurarea în condiţii optime a traficului rutier în Craiova, constatând 141 de încălcări la regimul circulaţiei pentru care s-au aplicat amenzi în sumă de 28.710 lei. 

Dintre acestea, 91 de sancţiuni au fost aplicate pentru conducerea autoturismelor pe drumurile publice cu o viteză mai mare decât cea legală. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 9 permise,  dintre care 8 pentru viteză neregulamentară.

Spre exemplu, Iosif, în vârstă de 18 ani, din Craiova, a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe Str. Decebal, din municipiu, cu o viteza de 112 km/h. De asemenea, Daniel, de 33 ani, din Filiaşi, a condus un autovehicul, pe Calea Severinului din Craiova, cu viteza de 113 km/h. 

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional de către oamenii legii, totodată, fiindu-le reţinute permisele în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    10

    Putoiului aluia de 18 ani ar trebuii sa i se suspende instant daca face asta din prima zi de cand a luat carnet. Sa fiti sigur ca asta incalca mai toate legile.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5990

    celui de 18 ani,la experienta lui trebuia anulat permisul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.