Elev din Craiova, suspectat că susține jihadismul, ridicat de DIICOT

Elev din Craiova, suspectat că susține jihadismul, ridicat de DIICOT

1.671
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,50)

Un elev de 17 ani, din Craiova, suspectat de propagandă jihadistă. El a fost ridicat, astăzi, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi dus la audieri. Conform Adevărul, anchetatorii susţin că acesta acesta ar fi transmis, prin intermediul internetului, mesaje de susţinere a grupării jihadiste şi filme în care erau prezentate decapitări. 

 

Anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa acestuia, marţi dimineaţă, în baza informaţiilor că acesta ar face propagandă jihadistă, prin mesaje transmise pe internet, arată Mediafax. Procurorii au ridicat documente, materiale de propagandă jihadistă şi sisteme informatice pentru a fi supuse expertizelor.

 

Potrivit Mediafax, anchetatorii au informaţii că tânărul promova în mod sistematic, pe internet, prin intermediul platformelor online, mesaje de susţinere a organizaţiilor teroriste, filme în care erau prezentate decapitări ale unor persoane capturate de membri ai grupării ISIS, dar şi materiale video cu mesaje de ameninţare şi folosire a unor mijloace de natură să pună în pericol viaţa şi integritatea persoanelor, au mai precizat sursele citate.

 

Acţiunea este desfăşurată de anchetatorii DIICOT, cu ajutorul Serviciului Român de Informaţii (SRI) şi cu suportul de specialitate al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din Poliţia Română.

 

Foto: arhivă



23 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Unu minus!!! Asa trebuie! Bravo DIICOT!

  3. #3

    Poate l-au confundat cu un sustinator al „imperiului romulan” din fata luncii!

  4. #4
  5. #5

    Pentru asa ceva chiar nu trebuie iertat

  6. #6

    Asta e daca se uita la emisiunile lui „Medelin”

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3365

    A pus o…

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     29-09-2009
    Mesaje
    57

    ) si ce lege incalca ? chiar sunt curios –
    Deci asta cu un avocat bun castiga urat de tot daca se duce in instanta.

  9. #9

    Bagatil la puscarie pe viata daca intradevar este asa,dar din cate am vazut la stiri ce avea in casa,merita toti membrii familiei arestati pe lok,sa nu-mi spuna mie ca masa si takso nu s-au piedicat de vrei „grenada”

  10. #10

    UN PUSTI CORDIT, TERIBILIST, RIDICA SERVICIILOR LA FILEU CA SA-SI JUSTIFICE BANII. RAHATELUL ASTA SE DOREA BAGAT IN SEAMA. SUNT PESTE TOT. SERVICIILE SE VOR CREDIBILIZA ATUNCI CAND VOR INCETA SA FACA POLITIE POLITICA SI VOR OFERII PROCURORILOR CINSTITI INFORMATIILE DESPRE MAFIA POLITICO-ECONOMICA. VIGILENTA ESTE NECESARA DAR SA CREEZI ISTERIE NATIONALA PENTRU BUFONUL CLASEI, DECREDIBILIZEAZA INSTITUTIILE STATULUI. IL VOR STRANGE DE COITE PANA VA DECLARA CE SE DORESTE,UN SUT IN CUR SI MARS LA SCOALA. CE DRACULUI DE EUROPENI PARLITI SUNTEM FARA TERORISTI SI IMIGRANTI ???DUPA LOVITURA DE GRATIE DATA CU TERORISTUL CONSERVA,BANATEANUL CU BUTELIILE ASTEPTAM AUTODETONAREA IN PARLAMENT A LUI BLAGA CU IAHNIE DE FASOLE. VAZAND CAPTURA SERVICIILOR,SE OBSERVA CA SE INCURAJEAZA TURNATORIA IN RANDUL MINORILOR.UN DEJA VU. CE MARI TEPE SI NENOROCIRI S- OR DESFASURA PRIN CORDII PATRIEI,CE VANZARI DE FIER SI BOGATII ,CE VANZARI DE TARA SI DE NEAM AU LOC ,IN TIMP CE S.R.I.RAPORTEAZA BRAVURA DE LA CRAIOVA !!!

  11. #11

    Alexandru pustiu e roman!!! Ce treaba avem noi musulmanii cu ce fac handicapații astia????

  12. #12

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22821
  13. #13
  14. #14
  15. #15
  16. #16

    Cred că puștiu’ este o victimă a algoritmului euristic folosit de SRI pentru depistarea și împiedicarea atacurilor teroriste, probabil că a folosit cuvintele bombă, detonare, marfă, „Am crah la bar”, în aceeași frază. Când a fost arestat cică ar fi arătat cu degetul în sus către Alah… Oare anchetatorii au observat cu care deget?

  17. #17
  18. #18

    Nu draga, Islamul nu este satanic,oamenii sunt.Ce treaba are religia mea cu prostia din capul copilului astuia???

  19. #19

    Asta e perdea pt acoperirea sinuciderii copiilor orfani

  20. #20

    nu ma mir ca tocmai in craiova s-a gasit un astfel de exemplar

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.