Tânăr prins conducând un autoturism, pe ”Râului”, cu 122 km/h

Tânăr prins conducând un autoturism, pe ”Râului”, cu 122 km/h

1.254
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Serviciului Rutier Dolj, Biroului Rutier Craiova și Formațiunilor Rutiere au organizat, ieri, pe principalele drumuri din Dolj, o amplă acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză instituit pe anumite sectoare de drum.

 

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat și aplicat 120 de sancţiuni contravenționale în valoare de aproape 25.000 lei. Dintre acestea, 82 de amenzi au fost aplicate unor conducători auto care au circulat cu viteză excesivă. Un asemenea caz a fost înregistrat pe Str. Râului, din Craiova. Polițiștii l-au depistat pe Ionuț L., de 18 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada mai-sus menționată, cu viteza de 122 km/h. Tânărul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 945 lei şi, ca măsură complementară, i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

 

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere.

 



12 COMENTARII

  1. #1

    La 18 ani sa mergi cu 122 km/h….ce reflexe poti sa mai ai cand masina aceea franeaza in minim 150-200 de metri

  2. #2

    Sunt curios cum ai ajuns tu la valoarea asta?! O masina normala franeaza de la 100 km/h la 0 km/ h in aproximativ 35-38 metri!

  3. #3
  4. #4

    Totusi,sa nu exageram,are nevoie de aprox 56 de metri pentru franare+Timpul de reactie care e sub 1 secunda in care parcurge 33 de metri In fine,ca fapt divers ziceam asta. Nu vreau sa intru in polemici cu cineva doar ca unele comentarii mi se par exagerate.

  5. #5

    18 ani..122…40 ani….35…. Terminati dracu….se gasira soferiii….!

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    17

    Acestor derbedei care se dau mari „jmecheri” dar defapt sunt mai prosti decat se cred ei, si confunda strazile cu circuitele de F1, le doresc din toata inima, ca primul stalp sau copac aparut in cale, al lor sa fie, asa mai scapa tara de un idiot inconstient, pardon, „jmecher”

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5325

    Pana sa scape tara de ei exista totusi posibilitatea sa rada de pe fata pamantului cativa nevinovati.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    18

    Asa este, sa speram ca loveste un copac sau un stalp inainte sa faca alte victime nevinovate. Acesti vagabonzi care au reusit sa puna mana pe un permis, si cu o rabla ieftina cu numere de Bulgaria incep sa se dea regii soselelor. Pe mine ma oripileaza ca sunt multi ca el, si nu de 18 ani. Soferi vechi, cu experienta care mai ales noaptea cand nu este trafic depasesc 100 km/h pe multe strazi din oras. Nu stiu frate de unde atata graba pe uni.. Cea ce ma oripileaza este ca se baga, depasesc pe dreapta, nu vor sa astepte in spatele celuilalt, sau nu se oboseste sa-i dea claxoane sau flashuri sa se dea pe prima banda sa treaca dobitocul, mai bine depaseste pe dreapta.
    Am propus politiei sa stea la gara sa umple visteria statului din amenzi, dar nu vor sa o faca. La autogara desi este oprirea si stationarea interzisa, sunt zilnic aproape 10 masini acolo care stationeaza, daca ar sta acolo zilnic ar umple visteria de bani, dar nu o fac, oare de ce ? si nu numai. In lapus la iesire la primul pasaj de cale ferata, zilnic dupa ora 15-16 apar cate 3-4 masini parcate pe pod pe sensul catre oras, uneori este si o raba de 7-10 tone cu numere de bulgaria pe pod. Eu nu pot sa spun decat ca este o debandada totala in traficul din acest oras, parca au innebunit frate. M-am saturat sa tot injur la ei cu zecile zilnic. Daca politia ar sta in punctele cheie, ar umple bugetul de bani, dar nu stiu de ce nu o face, se mai duc din cand in cand la ciupeala de soferi si pietoni sa-i arda la o trecere ceva. Daca sti ce si cum sa faci aduci bani frumosi la buget. Ce ma mai deranjaza la uni, este faptul ca, desi greseste, incearca sa te prosteasca cu fel si fel de motive invocate, poate, poate scapa de amenda. Eu maximum le-as da sa se invete minte. Raman la concluzia ca amenzile sunt prea blande(mici) Nu frate, sa fie si de 5000 de lei, sau mai mare, chiar mai scumpa ca masina pe care o conduce, sau de 3 ori salariu, nu ma intereseaza ca nu are sa plateasca, la puscarie 6 luni sau 1 an, asa se face disciplina in tara asta, ca prea au innebunit, si culmea ca tot ei sunt tari in gura cand le zici ceva.

  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5326

    Politia e de fatata. In afara de ciupeala nu prea au ce sa faca. Daca ar fi pe bune sa stea sa dea amenzi toata ziua si sa ia permise.. Cred ca ar lua la jumatate dintre soferi.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  10. #10

    De curiozitate tu pe la vârsta de 18 ani cam cu cât conduceai??60-80 km/h ??? Nu cred ca exista o persoana care sa nu fi condus cu 120 km /h in oraș sau nu…cât despre reflexe ai dreptate la 18 ani nu prea ai ce sa știi … Cele mai multe accidente la ora actuala sunt din cauza alcoolului si neatenției ..

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    20

    Cristi Adr
    Eu cand aveam 18 ani, conduceam de la 220 in sus frate, dadeam si 240-260 km/h ce sti tu. Baietasii aia de la formula 3 sunt mici copii pe langa ce faceam eu cu masina la 18 ani. Hai frate ne lasi !!! ai venit tu sa pui palma vagabonzilor astora, care merg, si fac sprinturi pe stradutele dintre blocuri si cu 80-90 in cateva sute de metri.

  12. #12

    Si Dacia franeaza in mai putin de 150m

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.