Tânără de 19 ani tâlhărită pe stradă

Tânără de 19 ani tâlhărită pe stradă

20.966
13
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Drumul către casă s-a dovedit a fi o experiență traumatizantă pentru o tânără de 19 ani din Craiova. Fata se afla, puțin după miezul nopții, pe Bulevardul Carol I cu o prietenă când a fost acostată de un bărbat care a amenințat-o și a îmbrâncit-o, iar apoi i-a luat telefonul și a fugit.
Cele două tinere au avut noroc că un echipaj de poliție tocmai trecea pe stradă așa că au oprit mașina de poliție și le-au povestit agenților ce au pățit.  Patrule de siguranţă publică împreună cu partea vătămată au procedat la verificarea străzilor adiacente, iar la scurt timp, pe strada Păltiniş din municipiu, a fost depistat şi identificat făptuitorul, un tânăr de 21 de ani, din Craiova care a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru cercetări. Telefonul mobil a fost recuperat și restituit părții vătămate, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlharie calificată“, a declarat Amelia Barbu, ăurtător de cuvânt IPJ Dolj. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili dacă tâlharul a mai comis și alte infracțiuni.
Fotografie simbol


13 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Dar la 13ani când sug pula pe ap în Craiova cum e?acum gata tâlhărită, o inscenare

  3. #3
  4. #4

    talharita ca a supt pula pe gratis ?!

  5. #5

    Cei care stiu povestea sa zică frate.

  6. #6

    Oare contează ce a făcut sau nu a făcut … e vina fetei ca un imbecil o acostează pe strada și îi fura telefonul??? Putea sa fie fata și mama curbelor din craiova pe bani sau din plăcere, dar asta nu justifică faptele unui tâlhar, hot sau violator .. Oare în ce lume am ajuns sa trăim când în loc sa condamnam niște fapte penale ne cramponam de ideea ca e vina victimei … oare am ajuns sa gândim ca niște imbecili dintr-un sat moldovean??? Atât îi duce pe unii mintea???

  7. #7
  8. #8
  9. #9

    De trei ori prost ,muschi si minte lipsa,,,,sau poate esti unul dintre aparatorii talharilor si hotilor din Craiova.Daca la 13 ani fac asta,inseamna ca sunt unii ca tine care profita de inocenta lor.

  10. #10

    Sunt multi si de partea talharului.

  11. #11

    Nu cred ca a fost nimeni talharit sau jefuit sau violat sau samd .Poveste inventată ca sa vedem noi ce vigilenți sunt domni politisti si ca daca nu ar fi nu s-ar povesti!

  12. #12
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3893

    Țâgan BORAT 15 ANI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  13. #13
    Oldtimer
    Data de inscriere
     09-12-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1027

    Sunteti sub orice critica. si eu am fost oprit pe Paltinis de un tigan si buzunarit, dar nu aveam nimic la mine. Alta data am fost oprit de 4 golani, albi de data asta, si mi-au luat mie 5 lei, si colegului meu 5 lei, atat aveam la noi. Bine , totul se intampla cand eram in liceu ….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.