Țigări de contrabandă confiscate de poliție

Țigări de contrabandă confiscate de poliție

5.783
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)
Contrabandist de țigări prins în flagrant de poliție. Bărbatul în vârstă de 52 de ani din comuna Lipovu a fost prins cu mașina plină de țigări din Republica Moldova. Acesta deține un magazin din localitate și era cunoscut faptul că vinde țigări fără marcaj. Ca să nu aibă probleme la magazin acesta avea mașina ticsită cu țigaretele parcată chiar în față de unde vindea pachetele de contrabandă.
Ginionul a făcut ca unul dintre „clienții” de ieri să fie un polițist acoperit, așa că a fost prins cu „mâța-n sac”. „În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii l-au depistat în flagrant pe bărbatul de 52 de ani în timp ce deținea 390 pachete de țigări ( 7800 țigarete ) fără marcaj specific românesc. Cele 390 de pachete de ţigări au fost ridicate în vederea cercetărilor, fiind indisponibilizate la sediul Poliţiei oraş Segarcea, urmând a fi predate Direcţiei Regionale Vamale Craiova”, a declarat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt IPJ Dolj.  Oamenii legii au întocmit pe numele acestuia dosar de cercetare penală pentru contrabandă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.
 


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.