Trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe Calea București

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe Calea București

12.229
13
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Unul dintre autoturisme nu a păstrat distanța corespunzătoare față de un altul din trafic, l-a lovit, apoi a fost proiectat într-altul. Accidentul de circulația a avut loc, ieri, în jurul orei 17:30, pe Calea București din Craiova. Două persoane au fost rănite ușor și doi șoferi s-au ales cu dosare penale: unul pentru producerea accidentului, iar un altul pentru că era sub influența băuturilor alcoolice.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, Denis Pîrlogea, de 30 de ani, din comuna Redea, Olt, în timp ce conducea un autoturism Audi A4, pe Calea București din Craiova, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de un autoturism Fiat, condus de Marin Leoveanu, de 73 de ani, din Craiova, iar în urma impactului primul autoturism a fost proiectat în alt autovehicul, Opel, condus de Ionel Ignat, de 37 ani, din comuna Urzicuta, Dolj.

 

În urma accidentului, a rezultat vătămarea uşoară a craioveanului de 73 de ani și a nepotului acestuia, Gheorghe Leoveanu, de 24 de ani, pasager în același autoturism. Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv doar în cazul lui Leovanu Marin, de 73 de ani, fiind stabilită o valoare de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 30 de ani pentru vătămare corporală din culpă, iar pe numele craioveanului de 73 de ani a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: arhivă



13 COMENTARII

  1. #1

    Al bătrân luase si el o cinzeaca după masă ,pentru digestie !

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     30-11-2005
    Mesaje
    82

    Deci bunicul de 73 de ani era baut…. frumos asa!

  3. #3
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4121

    TARANI LA ORAS

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-04-2014
    Mesaje
    293

    De asta au asigurari mai ieftine cei in varsta, ca sunt prudenti si precauti…si…. se mai urca si bauti

    Daca Anuntul este DESCHIS inseamna ca este VALABIL !
  6. #6
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2427

    E PSD în campanie și dă țuică de pufoaică la votanții lor degenerați.

  7. #7
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    643
    Citat Mesaj initiat de andresBLACK
    De asta au asigurari mai ieftine cei in varsta, ca sunt prudenti si precauti…si…. se mai urca si bauti

    Da, dar dacă citești scrisul cu atenție, tataie n-a avut nicio vină. Chiar dacă a fost băut, nu el a provocat accidentul, ci țăranul de Olt care vânduse vaca si venise și el să vadă MALL-UL.

  8. #8

    Defapt nu luase nimic și ala era băiatu lui….nu era nepotul ….ăștia de scriu articole sunt și prosti și analfabeți

  9. #9

    In ultimu timp aud numai de oameni de la tara.unii conduc fara permis altii bauti iar altii mai rau provoaca si accidente.stati fratilor acolo la voi in sate numai veniti la oras

  10. #10
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6202

    Nu este zi in Craiova fara vreo 2, 3 accidente..

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  11. #11
    Fotograf
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1061

    Am ajuns la fata locului la putin timp dupa producere, cei de pe margine ziceau ca tataie cu Fiatul a schimbat banda aiurea si i-a taiat calea celui cu Audi care venea din spate.
    Fiatul era lovit in colt si aripa stanga spate, nu fix in spate deci nu stiu in ce masura ala din spate cu Audi e chiar vinovat daca i s-a taiat calea cum spun martorii … Iar tataie sa stea la el in sat sa faca donuts cate vrea. Mai era si baut – idiotul dracului.
    Astora peste 65 ani sa li se ia permisul sau sa dea orasul anual daca vor sa conduca. Abia isi tin basinile, ii vezi cand se dau jos din masina ca abia se tin pe picioare, clar nu mai sunt apti sa faca fata conditiilor rutiere actuale cu multe masini. Nu mai e ca acum 30 ani cu 50 de masini in tot orasul…

    mdea...
  12. #12
    Junior
    Data de inscriere
     10-02-2006
    Mesaje
    73

    Ar fi bine sa se umble putin la numerele de inmatriculare.Cei care au resedinta in capitalele de judet, sa aiba numere de genul M-CV 66 WXX adica municipiul Craiova……,iar cele din judet sa ramana neschimbate .In felul acesta, s-ar pune ordine si in privinta parcarii, cei din judet, nu ar mai abuza de locurile de parcare din orase, iar in trafic, nu ar mai fi chipurile, de-ai locului.

  13. #13
    De-al casei
    Data de inscriere
     27-02-2013
    Mesaje
    412

    Tataie servise si el 50-100g tarie de vara ….. parerea mea dupa 70 ani sa nu le mai dea voie la sofat …. de unde reflexe nene ….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.