Trei minori, cercetați pentru furturi din autoturisme

Trei minori, cercetați pentru furturi din autoturisme

856
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Minorii, de 12, 15, respectiv 17 ani, toți din Ișalnița, au fost identificați, ieri, de poliție și conduși la audieri. În perioada 8-10 ianuarie 2016, aceștia au furat bunuri dintr-o mașină, în valoare de circa 2.500 de lei, dar și o bicicletă.

 

Cei trei au profitat de faptul că  Paul D., de 38 de ani, și-a lăsat autoturismul neasigurat și au sustras mai multe bunuri din interior, de aproximativ 2.500 lei.

 

În timpul cercetărilor, polițiștii Postului de Poliție Ișalnița, a stabilit în sarcina celor trei minori încă două furturi din auto. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că, în aceeaşi noapte, suspecţii au mai sustras o bicicletă aparţinând unei tinere din Ișalnița.

Față de minorul de 17 ani s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1

    Degeaba…ca mie mi-au spart masina,au furat fata la cd.player,i-am prins,fața a ramas la cel care a fugit,am stat pe la poliție 3-4 ore sa dau declaratii și dupa le-au dat drumul…eu am ramas și cu usa spartă si fara cd.player si până dimineata la 3-4 timp pierdut pe la poliție….așa ca asta e vrajeala….le era frica de ei….că unu și-a tăiat venele alta dată când l-au prins….auziți al naiba????gâtul nu și l-a tăiat…

  2. #2

    Data viitoare pui si tu pe altii sa le rupa picioarele. Doar nu se duc la politie sa recunoasca cum au fost prinsi la furat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.