Un puști de 16 ani, din Craiova, a furat trei mașini într-o...

Un puști de 16 ani, din Craiova, a furat trei mașini într-o noapte. S-a plictisit repede și le-a abandonat

5.619
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un adolescent de 16 ani a reușit ”performanța” de a fura trei autovehicule într-o singură noapte. Pe prima a sustras-o din Craiova, apoi, pe ”traseu”, a abandonat-o, schimbând-o apoi cu alte două. La al patrulea exemplar s-a oprit și s-a mulțumit să plece doar cu banii pe care i-a găsit în interior. Toate autovehiculele fuseseră lăsate neasigurate de proprietari și cu cheile la îndemână.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 24 spre 25 iunie. Prima dată, minorul a furat o autoutilitară, din Craiova, zona Popoveni, deplasându-se apoi cu aceasta până în comuna Malu Mare. Aici a abanonat autovehiculul și a sustras o altă mașină dintr-o curte, care avea cheile în contact. După ce a condus-o prin comună, și pe aceasta a abandonat-o și a găsit repede un alt autoturism lăsat neasigurat și cu cheile la dispoziție. S-a urcat și în acesta și a plecat din nou la plimbare. Din cea de-a patra mașină găsită neasigurată, de-a lungul periplului, a luat 1.100 de lei și și-a încheiat epopeea.

Minorul, cercetat acum pentru furt, furt în scop de folosință și conducere fără permis, a fost prins după cinci zile de la comiterea infracțiunilor .

În cursul zilei de ieri, 29 iunie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, au reținut pentru 24 de ore un minor de 16 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis. Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au reținut pentru 24 de ore minorul de 16 ani, acesta urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Da cat de idiot sa fi sa lasi cheile in masina chiar daca masina este in curtea ta si cu bani inauntru?? Poate acum exemplarele astea au invatat ceva din toata povestea asta! Cat despre pustan…cauza pierduta daca la varsta asta face asta! Toata viata o sa fie plina de intrari/iesiri din puscarie!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.