Unui muncitor i-au fost furate uneltele când lucra la instalația de apă...

Unui muncitor i-au fost furate uneltele când lucra la instalația de apă pe Centura de Nord

1.010
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii au dat de urma unor hoți care, în ianuarie 2016, i-au furat unui angajat al firmei Recon, care efectua lucrări de instalare a conductelor de apă, pe Centura de Nord din Craiova, două bormaşini din autoturismul lăsat neasigurat, parcat în apropierea punctului de lucru, producând un prejudiciu de aproximativ 5000 lei.

 

Foto: arhivă

 

Muncitorul a sesizat oamenii legii, pe 16 ianuarie 2016, când a avut loc furtul, iar în cursul zilei de ieri, în baza autorizațiilor de percheziție emise de magistrații Judecătoriei Craiova, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova, sprijiniți de colegii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, au efectuat șase percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din autovehicule.

 

În urma descinderilor, anchetatorii au descoperit și ridicat mai multe unelte electrice și telefoane mobile. Șase persoanele au fost aduse la sediul Secției 3 Poliție Craiova pentru audieri și continuarea cercetărilor. Anchetatorii au stabilit că autorii furtului sunt Alin M., de 18 ani și Florin I., de 30 de ani, ambii din Slatina. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru documentarea intregii activități infracționale.



10 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    daca lucra la centura de sud era altceva.

  3. #3
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3240

    I-a prins repede ce politie avem.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5

    Da unde ia fost caoul si politia zice sa nu lasi masina asa.

  6. #6

    2 bormasinii ….5000 de lei? Erau placate cu aur ?

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-02-2010
    Mesaje
    15

    O bormasina industriala mediocra, de la Hilti, cu care lucreaza cei de la Recon, costa circa 2500 de lei. Dar una zdravana cu percutie cat crezi ca costa? Nu trebuie sa fie neaparat placata cu aur, dar cand lucrezi la o fabrica cu ea zilnic, si e cea mai tare din top, plus ca are garantie pe viata, eu zic cred ca merita….

  8. #8

    E mult 5000 lei ? Doua bormașini bune ? Crede-ma ca e putin

  9. #9

    Vreau sa vad si eu o bormasina la 2500 lei.

  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3833

    A scapat omul de belea,nu le mai plateste

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.