(Video) Calafat: Trei tineri din Galicea Mare, prinși cu acumulatorii furați în...

(Video) Calafat: Trei tineri din Galicea Mare, prinși cu acumulatorii furați în portbagaj

961
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ionuț Tuță, de 20 de ani, Răzvan Mușuroi, de 19 ani şi Gabriel Lăpădat, de 22 de ani, toţi din comuna doljeană Galicea Mare, sunt cercetați de poliție pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce, azi-noapte, mașina în care se aflau a fost oprită de un echipaj de poliție, în Calafat, pentru un control de rutină, iar oamenii legii au descoperit în portbagaj acumulatori auto, dar și câteva unelte pe care le foloseu la sustragerea bunurilor.

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului  Calafat, în timp ce se aflau in serviciul de patrulare pe strada A.I. Cuza, din Calafat, în noaptea de 20 spre 21 mai 2015, în jurul orelor 01:00, au oprit pentru control un autoturism în care se aflau trei tineri. Poliţiştii i-au legitimat pe cei trei ocupanţi ai autovehiculului, stabilind că se numesc Ionuț Tuță, Răzvan Mușuroi și Gabriel Lăpădat, toți din localitatea Galicea Mare.

 

La controlul autoturismului, oamenii legii au descoperit în portbagaj patru acumulatori auto, iar în habitaclu au fost găsite un cleşte, un cuţit şi o mănușă textilă. În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au stabilit faptul că respectivii acumulatori au fost sustraşi de la patru autoturisme dinn municipiul Calafat”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     22-03-2010
    Mesaje
    73

    Reclama la Rombat cu calciu !

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3839

    Cele mai proaste baterii posibile Caranda aia, e bomboana de pe coliva..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3958

    hoti prosti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.