(Video/Foto) Căruțașii și bicicliștii au primit veste reflectorizante de la polițiști

(Video/Foto) Căruțașii și bicicliștii au primit veste reflectorizante de la polițiști

1.048
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Având în vedere accidentele din ultima perioadă în care au fost implicați mai mulți bicicliști și conducători de vehicule cu tracțiune animală, polițiștii doljeni i-au ”amendat” pe aceștia cu veste reflectorizante. 

 

Polițiștii Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică s-au deplasat pe principalele drumuri din județ unde s-au produs accidente rutiere în care au fost implicați bicicliști și căruțași, dar și în zona târgurilor de săptămână din mediul rural. Oamenii legii le-au dat participanților la trafic sfaturi și recomandări cu caracter preventiv pentru a adopta o conduită responsabilă în trafic, în scopul prevenirii implicării acestora în accidente rutiere, dar și veste reflectorizante.

 

Măsura a fost luată pentru a crește vizibilitatea în trafic a căruțașilor și bicicliștilor și a-i face să înțeleagă importanța portului de elemente reflectorizante și a respectării normelor rutiere. Participanții la trafic s-au arătat încântați de acțiunea polițiștilor doljeni, fiind plăcut impresionați de inițiativă, și, cel mai important, și-au șuat angajamentul că vor purta vestele reflectorizante și vor respecta legislația rutieră.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.