Zeci de percheziții, în Dolj, Argeș și București

Zeci de percheziții, în Dolj, Argeș și București

907
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

20 de percheziţii au loc, la această oră, în județele Dolj și Argeş, dar şi în capitală. Descinderile au loc la persoane bănuite de înşelăciune într-un dosar cu transporturi de marfă, în care prejudiciul ajunge la circa un milion de euro.

Persoanele vizate de descinderi ar fi folosit datele de identificare ale unor societăţi comerciale fictive care se ocupau de transporturi rutiere de marfă. Marfa a fost cumpărată din străinătate și vândută pe piaţa neagră din România.

 

Persoanele sunt bănuite că, utilizând datele de identificare ale unor societăţi comerciale fictive cu obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, ar fi plasat comenzi pe bursele de transport internaţional de marfă şi nu le-ar fi onorat. După confirmarea comenzilor, mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinaţia prestabilită, ci erau redirecţionate spre România. Ulterior, bunurile ar fi fost valorificate pe piaţa neagră, la preţuri subevaluate “, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     19-12-2014
    Mesaje
    137

    Tipic romanesc!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3050

    up

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.