Zeci de șoferi vitezomani și băuți, depistați în week-end

Zeci de șoferi vitezomani și băuți, depistați în week-end

5.835
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Polițiștii rutieri au mers, în week-end, pe principalele artere rutiere din Craiova, dar și pe drumurile naționale și europene din Dolj, unde a avut loc o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, sa urmărit și prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și a vitezei excesive.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 262 sancțiuni contravenționale de peste 75.000 lei. Dintre acestea, 13 sancțiuni au fost aplicate unor șoferi care au fost depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii rutieri au aplicat 31 de sancțiuni pentru depășirea vitezei regulamentare pe anumite tronsoane de drum, totodată fiind reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice  38 permise de conducere.
Acțiunea s-a desfășurat 


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.