Adecco, specialisti in resurse umane

Adecco, specialisti in resurse umane

6.059
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,00)

“Partea de sud-vest a țării prezintă particularități semnificative pe piața forței de muncă. Putem observa o ușoară creștere a ofertelor de locuri de muncă în domenii de interes specific. Domeniile cu cele mai multe posibilități de angajare au fost cele din zona IT, customer service, vânzări, tehnic și office. De asemenea, în construcții se caută în această perioadă personal calificat. Sunt foarte cerute calificările tehnice, limbile străine ca engleza, italiana și spaniola, precum și cunoștințele de programare în zona noastră. Cu cât ești mai bine pregătit, cu atât ai mai multe șanse de angajare. Piața resurselor umane din Oltenia este în continuă schimbare și adaptarea este cuvântul cheie”, afirmă Cătălin Stănculescu, Branch Manager Adecco Craiova.

Agenția Craiova s-a deschis în anul 2010 furnizând servicii de recrutare și leasing de personal. Între timp, agenția s-a dezvoltat, aducând servicii noi complementare și plus valoare clienților săi. Companii mari cu fluctuații în producție, firme mici și mijlocii, antreprenorii locali constituie baza business-ului nostru. În ultima periodă, crescând cererea pentru servicii de training și evaluare, a livra candidatul ideal devine o adevarată provocare.

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane.
Serviciile oferite au la bază 50 de ani de experiență și cunoștințe, acumulate de-a lungul timpului, metode și tehnici moderne de lucru, cunoașterea pieței din România și ințelegerea clară a nevoilor clienților.

Adecco oferă o gamă completă de servicii de resurse umane unui număr de peste 100.000 de clienți în fiecare zi: selecție și recrutare pentru plasament permanent, muncă temporară, outsourcing, management de proiect, recrutare în masa, calcul salarial, onsite, centru de evaluare, outplacement și outstaffing (reconversie profesională externă), administrare personal.

Agenția Craiova:
Cătălin Stănculescu – Branch Manager
catalin.stanculescu@adecco.com

5 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   29-12-2012
  Mesaje
  47

  am 5000mi de CV depuse la Adecco si primesc raspuns „TE SUNAM NOI” cand?? nu se stie iti dai seama cine este Addeco?? sunt fetele de la Lugera si sunt de cuvant am depus C.V. la ele si imediat m-au sunat pe cand Adecco nexam,

 2. #2

  Data de inscriere
   02-10-2005
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  22541

  Pai poate nu aveau un job pentru profilul tau, te-ai gandit la asta?

 3. #3
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   29-01-2006
  Mesaje
  900

  ptr mine agentiile astea se clasifica in 2 categorii : primii, au o aura profi, ca scosi din revista, insa posturile pe care le au le tin doar pentru prieteni, rude, etc, ca peste tot, restul celor care vin la interviu sunt de umplutura, acolo unde o duduie care a terminat la spiru si habar are pe ce lume traieste, te va intreba unde te vezi peste 5 ani, spune 3 calitati pe care le ai si alte aberatii; cealalta categorie este cea care iti cere bani pentru un job.,teapa evident, deci pe scurt, agentie de recrutare din RO = in 99.9 % din cazuri

  ps. recomand articolul de aici http://opencube.ro/m-am-saturat-de-pizdele-inutile-cu-joburi-inutile/

  Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
 4. #4
  Member
  Data de inscriere
   18-01-2007
  Mesaje
  164

  cele mai petarde firme de recrutat

 5. #5
  Newcomer
  Data de inscriere
   22-11-2006
  Mesaje
  41

  caca maca

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.