Agenţia Naţională Antidrog a câştigat un proiect în valoare de 5.660.000 lei

Agenţia Naţională Antidrog a câştigat un proiect în valoare de 5.660.000 lei

714
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urma reorganizării Agenţiei Naţionale Antidrog au fost efectuate demesuri în vederea contractării Proiectului „Crearea şi dezvoltarea unei reţele de manangement a proiectelor cu specific antidrog”, finanţat prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative. Astfel, s-a semnat contractul de finanţare cu un buget de 5.660.141 lei, iar contribuţia financiară a Ministerului Administraţiei şi Internelor, prin Agenţia Naţională Antidrog, este de 849.021 lei.

Proiectul care se va desfăşura pe o perioadă de 12 luni, are ca scop îmbunătăţirea eficacităţii organizaţionale a Agenţiei Naţionale Antidrog, la nivel central şi teritorial şi ale instituţiilor şi organizaţiilor partenere implicate în lupta împotriva drogurilor în vederea susţinerii implementării politicii antidrog în România.

Cursurile de formare profesională vor fi destinate unui număr de 230 de persoane din instituţii publice şi organizaţii partenere. Purtătorul de cuvânt al agenţiei, Iuliana Teodorescu, a declarat că urmăresc, printre rezultate, în primul rând, constituirea unei reţele de management a proiectelor cu specific antidrog la nivel naţional. „După finalizarea proiectului, ANA va susţine şi consolida rezultatele obţinute în urma implementării proiectului, prin organizarea permanentă de grupuri de lucru, la care vor participa factorii implicaţi în implementarea politicilor antidrog la nivel local şi central, reprezentaţi de managerii de proiect pregătiţi”, a declarat Iulian Teodorescu.

Sursa: lupamea.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.