BRD lansează o nouă promoţie la creditele de nevoi personale

BRD lansează o nouă promoţie la creditele de nevoi personale

583
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

BRD lansează o nouă promoţie la creditele de nevoi personale Expresso Tradiţionala ofertă de primăvară a BRD este şi în acest an prezentă la întâlnire. Creditul de nevoi personale în valoare de maximum 65.000 de lei poate fi obţinut în oricare dintre unităţile BRD – Groupe Société Générale şi poate fi rambursat în maximum cinci ani.
Cei care solicită acest credit până pe 15 mai 2013 beneficiază de avantajele campaniei promoţionale la finalul căreia se vor acorda cinci premii de câte 15.000 de lei. În plus, clientul îşi poate defini, la acordarea creditului, o perioadă de graţie parţială de până la şase luni – nu neaparat consecutive – în care efortul lunar este diminuat. De asemenea, clienţii care achiziţionează în aceeaşi perioadă un card de credit Punct Card nu vor plăti comisionul de analiză a dosarului.
BRD acordă creditul Expresso pe o perioadă de maximum cinci ani (inclusiv perioada de graţie). Dobânda fixă pentru acest tip de finanţare este de 7,25% pe an. Cu titlu de exemplu, DAE este de 14,76% la un credit de 15.000 lei.
Solicitanţii se pot adresa fie uneia dintre unităţile bancii, fie telefonic, la serviciul Vocalis pentru stabilirea unei întâlniri sau pentru preaprobare cerere (disponibil 7 zile din 7, între orele 8:00 – 22:00) la numerele 0800.804.804 (gratuit în reţeaua Romtelecom) sau 021.302.61.61 (apelabil din orice reţea de telefonie).

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 160.000 de angajaţi şi 33 milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

– Retail banking în Franţa
– Retail banking internaţional
– Corporate & Investment Banking



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.