Comdata a achiziționat CCA International, dublându-și prezența pe piața franceză

Comdata a achiziționat CCA International, dublându-și prezența pe piața franceză

25.419
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comdata Group, lider european în domeniul customer care și business process outsourcing anunță semnarea acordului de achiziție a CCA International (CCAI), cu sediul la Paris, parte a grupului LFPI.

Aceasta este cea dea doua achiziție făcută de Comdata Group pe piața franceză, după ce, în 2017, a achiziționat b2s, companie devenită, astăzi, Comdata Group France, care va integra, astfel, CCAI. Comdata Group France își consolidează, o dată cu noua achiziție, poziția ca unul dintre cei mai importanți playeri de pe piața franceză.

CCAI furnizează servicii BPO (business processing outsourcing) în 12 țări, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 164 milioane de euro. Comdata Group își continuă creșterea și expansiunea pe piața europeană de BPO.

Massimo Canturi, CEO Comdata Group, declară: “Vedem oportunități excelente pe piața din Franța în ceea ce privește piața de customer experience outsourcing, și implementăm, acum, strategia noastră de dezvoltare, fie prin intermediul unei creșteri organice, fie prin intermediul achizițiilor. Credem că o consolidare a poziției noastre în teritorii strategice și o expansiune a operațiunilor noastre în noi țări, precum Anglia, Germania și Belgia ne poate ajuta să deservim clienți globali, într-un mod și mai eficient. CCAI este o completare optimă în familia Comdata Group”.

Grupul Comdata este unul dintre principalii furnizori pe piețele din Europa și din America Latină în ce privește externalizarea serviciilor de voce, cum ar fi centre de contact, help desk și serviciile non-voce, cum ar fi back office, managementul creanțelor, gestionarea documentelor și oferă managementul proiectelor și abilități tehnice pentru implementarea soluțiilor pentru atingerea excelenței operaționale.

În decembrie 2015, Grupul Carlyle, una dintre cele mai mari companii globale de gestionare a activelor, a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni din grupul Comdata. În ultimele 18 luni, grupul Comdata a achiziționat alți furnizori CRM-BPO în Turcia (Win), Spania / America Latină (Digitex și Grupul Overtop), Franța (B2S – Grupul Izium) și prin ”scindare” în Italia (Wind Tre), dând naștere unui furnizor aflat între primele cinci poziții pe piața europeană.

Comdata Group Romania este o companie multinațională care asigură soluții de outsourcing în domeniul BPO/CRM, încă din 2006. Prin eficientizarea soluțiilor oferite către client, inovație și dedicație, am crescut împreună cu oamenii noștri timp de 11 ani, fiind prezenți la nivel național în București, Craiova, Constanța, Pitești, Galați, Buzău și Brăila. Prin centrele de suport în care ne desfășurăm activitatea, asigurăm peste 3500 de locuri de muncă, cifră în creștere constantă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.