COMDATA GROUP ROMANIA, LA CEL MAI MARE TÂRG DE JOBURI DIN ROMÂNIA

COMDATA GROUP ROMANIA, LA CEL MAI MARE TÂRG DE JOBURI DIN ROMÂNIA

24.802
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Comdata Group Romania, una dintre cele mai mari companii multinaționale din România, lider pe piața românească de call center cu servicii în limba italiană, a participat, weekendul trecut, la cel mai mare târg de joburi din România, Angajatori de Top.
La Angajatori de Top, Comdata Group România a venit cu o mulțime de oferte de joburi iar standul companiei a fost unul dintre cele mai apreciate!
Super Eroii Comdata, împreună cu simpatica Mascotă Comdata au asigurat voia bună, atât în stand, cât și în incinta Sălii Palatului din București, locul unde s-a desfășurat Angajatori de Top!
Comdata Group România are 7 puncte de lucru în România, la Craiova, Constanța, București, Pitești, Buzău, Brăila și Galați.
Cei care doresc să lucreze în oricare dintre sediile Comdata Group România pot aplica pe site-ul www.comdataromania.ro sau pot trimite CV-ul la adresa romania@comdatagroup.com
Comdata Group România este membră a grupului COMDATA Group, care, la nivel global, deține centre în Europa (Italia, Spania, Franta, Cehia, Turcia și România) cât și în America de Sud și America Centrală.
Compania oferă pregătire şi instruire, oportunităţi de dezvoltare şi recunoașterea valorii fiecărui angajat. Urmărește progresul angajaților care își aduc contribuția prin munca depusă, prin dăruire și pasiune, și îi promovează pe merit. De aceea, angajații sunt motivați să vină cu idei și soluții noi, promovând inovația în întreaga companie.
Comdata Group este partener industrial de referință pentru BPO ale industriei Customer Operations pentru diverse domenii precum: telecomunicații, energie și utilități, finanțe, asigurări, producție, comerț cu amănuntul etc.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     25-02-2006
    Mesaje
    139

    incredibil de penibil
    parca e ziua portilor deschise la gradinita

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.