Conducerea Avioane Craiova estimează comenzi de 20 de milioane de euro

Conducerea Avioane Craiova estimează comenzi de 20 de milioane de euro

2.005
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Directorul Avioane Craiova, Mişa Popic, este de părere că valoarea contractelor pe care societatea le va încheia în acest an cu Ministerul Apărării sau cu alte companii private ar putea ajunge la aproximativ 20 de milioane de dolari. Din punctul său de vedere, ştergerea datoriilor companiei şi adoptarea unor măsuri de reorganizare sunt punctele cheie unde ar trebui umblat: „Atunci Avioane Craiova ar putea să fie profitabilă”, apreciează Popic.

În prezent, conducerea fabricii se află în negocieri de contracte provenite din zonele militară şi civilă care ar putea aduce companiei circa 20 de milioane de euro.
Dacă datoriile pe care Avioane Craiova le are – tot de circa 20 de milioane de euro – vor fi şterse, aşa cum a sugerat că ar trebui procedat şi ministrul Economiei Andrei Gerea, atunci fabrica ar trece pe profit.

În plus, Mişa Popic mizează şi pe politica UE care presupune un sistem de securitate/apărare mai bun, adică o şansă ca fabrica din Craiova să reprezinte un puncz cheie în construcţia de avioane.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    27

    Ce mi-a placut treaba cu „ar putea să fie profitabilă”!!! Tipic pentru tara asta!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-04-2011
    Mesaje
    4

    Recomand si un cornulet cu lapte.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.