JCI România, semnatară a Declarației de la Leipzig, alături de 126 organizații

JCI România, semnatară a Declarației de la Leipzig, alături de 126 organizații

2.461
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Congresul Mondial Junior Chamber International (JCI) 2014 cu tema „Libertate. Pasiune. Schimbare” a reunit 4500 de delegații din 127 de țări în Leipzig, Germania, în perioada 24 – 29 noiembrie 2014. Evenimentul a marcat totodată și 25 de ani de la prăbușirea zidului Berlinului.

Semnatară a Declaraţiei de la Leipzig a fost şi JCI România care, prin proiectele naționale, dar și prin prezența în forumurile internaționale, își dorește promovarea țării noastre și încurajarea spiritului antreprenorial, încă din școală.

Președintele JCI România 2014, Stelian Burduhos, s-a aflat printre cei 127 președinți de organizații, semnatari ai Declarației de la Leipzig rezultată în urma forumurilor de discuții din cadrul evenimentului. Aceasta lansează un apel către liderii locali, naționali și globali de a acționa în favoarea eliminării șomajului în rândul tinerilor, a colaborării între oameni, comunități și țări, precum și găsirea de soluții de oferire de energie ieftină, eficientă și regenerabilă.Presedintele JCI Romania 2014, Stelian Burduhos

„Printr-o delegație numeroasă, implicată în sesiunile de discuţii și cu un stand de prezentare în care să expunem proiectele viitoare, precum și potențialul țării noastre, ne reconfirmăm eforturile din ultimii ani de a fi una dintre organizațiile naționale care contribuie cu succes la promovarea României în afara granițelor”, a declarat Stelian Burduhos.

JCI România a avut una dintre cele mai numeroase delegații românești prezente la un eveniment JCI

Congresul mondial JCI este un eveniment anual care aduce la un loc membrii organizației din întreaga lume. Anul acesta, pentru al unsprezecelea an consecutiv, țara noastră s-a implicat în seminariile, ședințele și deciziile luate la nivel mondial. Prin cei 25 de membri din Cluj, Constanța, București, Brașov și Timișoara, JCI România a avut una dintre cele mai numeroase delegații românești prezente la un eveniment JCI.

O parte din delegatia Romaniei, la standul tarii noastreStandul JCI România din zona de Expoziție a CM JCI 2014 a fost singurul care a reprezentat o țară din Europa de Est, lucru care a adus în vizită președintele JCI 2014 Shine Bhaskaran, Președintele JCI 2013 Chiara Millani, dar și alți membrii ai boardurilor internaționale şi delegaţi, dornici să afle informații despre țara noastră și despre proiectele pe care JCI România le întreprinde la nivel naţional şi local pentru un impact pozitiv.

Președintele JCI Germania 2014, Christian Wewezow, a afirmat că: „JCI Germania este recunoascătoare pentru suportul puternic și pentru prezența JCI România, în Leipzig, la Congresul Mondial JCI 2014. (..) Mulțumim foarte mult pentru minunata prietenie română-germană!” .

La ceremonia de închidere a Congresului Mondial JCI, preşedintele ales pentru 2015, Ismail Haznedar, a declarat că: „2015 este un an al conexiunilor, Și vom face tot posibilul în timp ce vom sărbători 100 de ani de impact, să răspândim rețeaua noastră și comunitățile în care ne implicăm.”

Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003 şi este  membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber International – una dintre cele mai mari organizații non-guvenamentale la nivel mondial. În prezent, JTI România are peste 250 de membrii activi, la nivel național, organizația având ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități.



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    252

    Abureli. Excursii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.