Pasapoarte mai scumpe de la 1 aprilie

Pasapoarte mai scumpe de la 1 aprilie

765
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Paşapoartele se vor scumpi începând cu prima zi a lunii aprilie. Astfel că,paşaportul simplutemporar va costa 100 de lei, faţă de 84 cât a fost până acum, informeazăRomânia TV.

Paşaportul electronic simplu cu valabilitatea de cinci ani va fi mai scump, astfel că preţul va creşte la 270 lei de la 244 cât este în prezent.

Direcţia Generală de Paşapoarte are şi o veste bună. Pentru paşaportul electronic simplu pentru minori cu vârsta până la 6 ani, preţul rămâne acelaşi. Părinţii vor plăti tot 244 de lei pentru un document a cărui valabilitate are trei ani. Neschimbată rămâne şi taxa consulară de 32 de lei.

Solicitanţii de paşapoarte, care au apucat să achite taxele pentru eliberarea acestora înainte de 1 aprilie 2013, chiar dacă au cererile înregistrate după această dată, nu vor fi obligaţi să achite diferenţa de tarif. În schimb, dacă cerererile au fost depuse înainte de data respectivă, dar achitarea taxelor se face după 1 aprilie, acestea vor fi plătite cu noile tarife, diferenţiate.

Sursa: ponturidespre.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.