Peste 700 de companii prezente în Topul Firmelor din Dolj

Peste 700 de companii prezente în Topul Firmelor din Dolj

3.701
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj a organizat, ieri, cea de-a XXI-a ediţiei a „Topului Firmelor”, la Centrul Multifuncţional Craiova. În cadrul evenimentului, au fost premiaţi cei mai importanţi operatori economici din judeţul Dolj pentru performanţe economico-financiare notabile în anul 2013.

Peste 700 de companii laureate, repartizate pe şase domenii de activitate distincte, au fost prezente în Topul Firmelor în acest an. Aceste companii au fost selecţionate din cele aproximativ 17.000 de societăţi care au depus bilanţul la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj pentru anul 2013.

Departajarea firmelor în top s-a făcut pe baza criteriilor care s-au referit la:  cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului de exploatare, eficienţa utilizării reusurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Companiile prezente la eveniment au primit, la fel ca şi anul trecut, distincţii cum ar fi „Trofeul creativităţii”, iar în premieră au fost acordate trofee expozanţilor. În plus, companiile ce se află de mai mulţi ani în top au primit trofee de excelenţă pentru prezenţa continuă în acest top.

În cadrul acestei ceremonii, CCI Dolj a lansat Catalogul Topul Firmelor, ce va servi ca instrument de referinţă celor care caută să identifice oportunităţi şi contacte de afaceri din judeţul nostru.

La eveniment au participat peste 400 de invitaţi, printre care: premianţii Topului din acest an, parlamentarii din Dolj, oficialităţi de rang înalt.

Conform Legii 335/2007, Camera de Comerţ şi Industrie Dolj este unicul organizator la nivel judeţean al acestui eveniment tradiţional.

 

Sursa Foto: Centrul Multifuncţional Craiova



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.