Promoţie cu premii în valoare de 15.000 EUR de la BRD şi...

Promoţie cu premii în valoare de 15.000 EUR de la BRD şi Western Union

819
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Clienţii care realizează două tranzacţii Western Union la BRD, până pe 30 iunie 2013, vor fi înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre cele 120 de premii a câte 100 de euro sau unul dintre cele 3 premii în valoare de 1.000 EUR. Campania a demarat astăzi în întreaga reţea de unităţi a BRD-Groupe Societe Generale (aproximativ 900 de agenţii).

« Lansarea campaniei BRD dedicate promovării serviciului Western Union înainte de Sărbătorile Pascale susţine fidelizarea clienţilor şi creşterea numărului transferurilor în unităţile noastre. BRD lansează în premieră un mecanism ce facilitează participarea celor ce trimit sau primesc bani din ţară sau străinătate, aceştia intrând automat în tragerea la sorţi», a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al Departamentului Marketing şi Managementul Produselor din cadrul BRD- Groupe Société Générale.

Regulamentul promoţiei este disponibil pe www.brd.ro. Detalii suplimentare pot fi obţinute apelând serviciul Vocalis, la numerele 0800 803 803 (TelVerde gratuit în reţeaua Romtelecom), 021 302 61 61 (apelabil din orice reţea de telefonie) şi *BANCA (tarif normal, apelabil din reţelele Orange şi Vodafone).

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajaţi şi 32 milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

– Retail banking în Franţa
– Retail banking internaţional
– Corporate & Investment Banking

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.