Sesiune de informare în cadrul Programului Inovare în industria verde

Sesiune de informare în cadrul Programului Inovare în industria verde

592
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Innovation Norway alături de partenerul local Camera de Comerţ şi Industrie Craiova, a organizat în data de 26 martie, sesiunea de informare din cadrul programului Inovare în industria verde, parte din schema mai largă de finanțare: Granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2009-2014. Peste 80 de reprezentanți ai companiilor românești care desfăşoară activităţi în regiunea Sud-Vest Oltenia au participat la eveniment.

 

Programul își propune să mărească gradul de competitivitate al întreprinderilor verzi, inclusiv ecologizarea industriilor existente, inovarea și dezvoltarea spiritului antreprenorial verde. Inovare în industria verde este un program dedicat dezvoltării iniţiativelor verzi ale întreprinderilor din România. De asemenea, prin Schema de Granturi Mici, vor fi finanţate iniţiative antreprenoriale eco-inovatoare dezvoltate de către întreprinderi şi organizaţii neguvernamentale în zonele mai puţin dezvoltate din România. Bugetul total disponibil este de 21 623 200 euro.

 

În cadrul sesiunii de informare reprezentanţii Innovation Norway au fost prezentate elementele principale ale programului de finanţare, precum: criterii de eligibilitate pentru solicitanţi şi parteneri, procedura de depunere a cererilor de finanţare. Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu privire la condiţiile de finanţare ale programului.

 

Toate informaţiile relevante cu privire la programul de finanţare sunt disponibile începând cu data de 12 martie, pe pagina de internet a programului www.norwaygrants-greeninnovation.no.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.