Topul Firmelor din județul Dolj – ediția a XXIV-a – organizator Camera...

Topul Firmelor din județul Dolj – ediția a XXIV-a – organizator Camera de Comerț și Industrie Dolj

18,081
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Topul Firmelor din județul Dolj, eveniment organizat în fiecare an de Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj, este cel mai important eveniment de business din județ și locul unde an de an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale acestei regiuni.

Ediția cu numărul XXIV este organizată de de Camera de Comerț și Industrie Dolj, singura entitate abilitată prin lege să organizeze clasamente ale societăților comerciale. Acest top premiază cele mai performante companii la nivelul județului în urma unei identificări și a unei analize a rezultatelor rezultatelor financiare din anul 2016, conform unei metodologii extrem de complexe aplicată la nivel naţional.

Cu o tradiție de peste 20 de ani, cele mai importante firme din Dolj vor fi premiate în cadrul unui eveniment ce are loc în acest an la Ramada Plaza Craiova.

În clasamentul din în acest an, structurat pe domenii și subdomenii de activitate dar și pe clase de mărime, se regăsesc 1.309 firme din totalul de 17.430 care au depuse actele financiar-contabile relative sfârșitului de an (2016) în județul Dolj.

“Camera de Comerţ şi Industrie Dolj, înţelegând perfect realităţile și transformările cu care se confruntă mediul de afaceri, felicită agenţii economici pentru eforturile depuse și pentru performanța de înalt nivel realizată.
Camera de Comerț și Industrie Dolj își asumă cu onoare și responsabilitate rolul și misiunea de principal motor al susținerii mediului de afaceri local și vă asigură de întregul sprijin în eforturile de informare, promovare și dezvoltare a afacerilor.
În numele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, este o onoare să vă felicit pentru determinare, profesionalism și rezultatele de excepţie!”, a declarat Dragoș Troanță R. Turculeanu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului principal AL SHEFA FARM SRL – farmaciile AL-SHEFA.

Mulţumiri pentru sprijin ENERGOBIT SA – sponsor GOLD şi VODAFONE ROMÂNIA, PRIMASERV SRL, ELPRECO SRL, PRO LAND OIL SRL, MENTOR SRL, RURIS IMPEX SRL, RO SOFTWARE HOUSE SRL, CIVITAS DIR SRL, ANDREI DEXU SRL, PROFESSIONAL CONSULTING SRL, LEGABRIS PREST SRL, INEJ COM SRL, ALPHA AGENCY SRL, NEW AGE ADVERTISING AGENCY SRL – sponsori SILVER.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.