Interviul Săptămânii, cu Andrei Voica: ”Am spus tot timpul că sunt câștigătorul...

Interviul Săptămânii, cu Andrei Voica: ”Am spus tot timpul că sunt câștigătorul Masterchef 2015”

2.946
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Am stat de vorbă cu Andrei Voica, al doilea oltean care a câștigat competiția Masterchef. Am aflat cum s-a autoinițiat în tainele bucătăriei pe vremea în care este sportiv. Deși copil, gătea atât pentru el cât și pentru sora lui. Ușor, ușor a acaparat bucătaria, iar acum soția nu mai are loc de el. Cu pasiune a adus gătitul la rang de artă și a decis să se înscrie la Masterchef. Deși locuiește în Spania, unde premiul cel mare este dublu față de România, a ales să participe în țară. „Puteam să mă duc la Materchef Spania, însă gândul meu și al nostru a fost să ne întoarcem acasă și poate asta ne-a și influențat. Și ușor, ușor chiar începem să ne întoarcem în țară“, ne-a spus Andrei Voica. andrei-voica_24863300

Zis și făcut. S-a înscris, a fost chemat la preselecții, unde s-a prezentat cu un preparat tradițional spaniol: fălci de porc iberic peste spumă de cartof trufat, rețetă care i-a asigurat un loc în bucătăria Masterchef. „Este o expriență pe care o trăiești doar o dată în viață. Nu mă așteptam să fie atât de puternică emoția aia în competiție, așteptareaa aia pe care toti o simțeam înaine de a intra in probe. Tot timpul când vedeai cutia misterelor era ceva unic, niște emoții pe care nu le trăiești în fiecare zi“, ne-a povestit Andrei.

Concursul a fost greu și pentru el și pentru soția sa care a rămas singură în Spania. Revederea din finală i-a dat, însă, puține bătăi de cap. „Cel mai dificil moment a fost la finală, moment dificil sentimental, pentru că eu nu pot spune că am avut momente dificile. În finală a fost dificil sentimental pentru că a trebuit să gătesc de față cu familia, cu soția, nu-i văzusem de mult timp“, își amintește Andrei.

A trecut cu brio de emoții și i-a lăsat mască pe cei trei chefi cu preparatele sale. „Preparatul din finală l-am ales foarte repede, cred că l-am visat și am zis ăsta e. Preparatul din finală nu l-am făcut niciodată, nici desertul, nici felul principal, nici starterul. La starter Foie Mi-Cuit, știam despre el, l-am mai făcut, însă nu de maniera aia. Uite că a fost un meniu care a fost acceptat și de mare câștig“, ne-a mai spus câștigătorul Mastechef.

Interviul integral în video-ul de mai jos.

7 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   23-08-2008
  Mesaje
  182

  A meritat sa castige,i-au iesit farfurii bune,dar favoritul meu a fost Liviu

 2. #2

  Data de inscriere
   02-10-2005
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  22834

  felicitari

 3. #3

  Felicitari!Chiar meritai! Bafta pe mai departe!

 4. #4

  „A acapart”?!? Inainte sa postati ceva mai cititi odata!!

 5. #5
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  3030

  Felicitari!

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 6. #6
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3498

  Se abonara oltenii la câștigarea MasterChef

 7. #7
  Member
  Data de inscriere
   23-11-2012
  Mesaje
  142

  Mare talent , caracter invers proportional cu talentul !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.