De unde a pornit ideea lui #casastiti: 232 de curiozităţi adunate în...

De unde a pornit ideea lui #casastiti: 232 de curiozităţi adunate în 2014

3.241
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Citiți frecvent informații publicate de prietenii de pe Facebook, în urma cărora apare deja celebra formulare ”#casastiti”? Ei, bine, ca să știți, ideea lui ”#casastiti” i-a aparținut lui Cristian Florea, care, după cum singur mărturisește, în 2014, la propunerea unor prieteni de pe Facebook, a creat hashtagul #casastiti, dar și pagina de Facebook casastiti, unde publică diverse curiozităţi pe care le găsește în cărţi sau pe internet.

”Ideea este că, dacă tot stai la calculator toată ziua, ar fi bine să mai şi înveţi câte ceva”, spune Cristian. În acest sens, el și-a propus să creeze un fel de eBook în care să adune toate curiozităţile pe care le-a publicat în 2014 pe Facebook.

Pentru că la fiecare început de an e bine să te gândeşti la ce-ai făcut bine în anul precedent, m-am gândit să fac şi eu un fel de eBook. (…) Mi-am dat seama apoi că nu merită să apară chiar toate acolo (pentru că unele nu mai sunt de actualitate sau nu sunt atât de interesante pe cât credeam eu atunci când le-am publicat), aşa că am mai şters câte ceva şi-am rămas cu 232 de #casastiti-uri, adunate în vreo 27 de pagini”, mărturisește Cristian Florea.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți descărca eBook-ul cu pricina de pe site-ul lui Cristian Florea.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3459

    e buna ideea lui

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.