DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acum poti viziona oricand si oriunde Digi Sport 1 si Digi Sport 2! Pe PC, laptop, tableta sau telefon mobil, ai acces permanent la canalele tale de sport preferate. Nu ai cum sa pierzi cele mai tari faze, cu cei mai buni jucatori ai echipei tale preferate! Nu mai ai cum sa ratezi cursa de Moto GP sau de Formula 1!

Chiar daca nu te-ai abonat la Digi TV, poti vedea aici cele mai multe meciuri din Liga 1 (7 meciuri din 9 pe etapa), meciuri din cele mai tari campionate de fotbal europene (Premier League – Anglia, La Liga – Spania, Serie A – Italia, Ligue1 – Franta) si competitii sportive din cele mai variate sporturi: handbal, motociclism, Formula 1, baschet, atletism, volei, judo, gimnastica, box, polo, etc.

Toate acestea, doar pentru ca esti abonatul RCS & RDS la internet! Fix sa mobil (pe telefon sau prin modem USB).

Fii alaturi de noi!

Utilizand serviciul de live streaming (“Serviciul”) abonatii RCS & RDS pot accesa prin reteaua de internet transmisiile cu continut sportiv furnizate prin intermediul posturilor tv Digi Sport 1 sau Digi Sport 2. Serviciul este destinat exclusiv utilizarii individuale obisnuite, potrivit nevoilor normale de consum de continut audiovizual.

Serviciul si celelalte materiale video sau audio sunt protejate de drepturi de autor. Utilizarea neautorizata a Serviciului reprezentata cu titlu exemplificativ prin: reproducerea sau distribuirea Serviciului fara acordul RCS & RDS sau al partenerilor sai ori punerea la dispozitia altor persoane sau distributia publica a Serviciului prin internet, retele de calculatoare sau de televizoare ori prin alte dispozitive, astfel incat Serviciul sa poate fi accesat de catre alti terti, indiferent de locul sau de momentul in care Serviciul este accesat, va atrage raspunderea civila sau penala a persoanelor care se fac responsabile.

Serviciul este disponibil abonatilor RCS & RDS prin intermediul oricarui dispozitiv care se poate conecta la internet prin intermediul unei conexiuni broadband, exclusiv in reteaua RCS & RDS, pe teritoriul Romaniei.

Serviciul este furnizat in regim non-comercial , in scopul asigurarii abonatilor RCS & RDS a unor modalitati variate prin care pot avea acces la transmisiile sportive difuzate prin intermediul posturilor tv Digi Sport 1, Digi Sport 2 sau Digi Sport 3.

Utilizarea Serviciului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai sus aratate. RCS & RDS isi rezerva dreptul de a modifica fara nicio notificare prealabila termenii si conditiile de utilizare a Serviciului. In cazul in care nu agreati termenii si conditiile mai-sus mentionate va rugam sa nu folositi Serviciul. “

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.