Craiova: Telekom face angajări

Craiova: Telekom face angajări

3.382
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

Romtelecom şi Cosmote au trecut de ieri sub un nou brand, TELEKOM. Compania deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom au sute de joburi disponibile în toată ţara.

TELEKOM angajează în toate oraşele Agenţi de vânzări – Segment Rezidential, potrivit anunţurilor de angajare postate pe eJobs.ro. Postul este cu contract de munca pe perioadă nedeterminată. Transportul pe teren e asigurat de angajator.

La Craiova, Telekom mai angajează Dealer Channel Coordinator. Termenul de primire a CV-urilor este 19 septembrie.  Criteriile de selecție pot fi vizualizate AICI.

Lista tuturor posturilor disponibile poate fi consultată AICI.



5 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2588

    salarii nemtesti sau romanesti)

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1801

    Romanesti

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2924

    Eu deja am facut cerere de reziliere

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    345

    Dacă agenţii ăia de vânzări or să fie plătiţi după vânzări, or să moară de foame! Cum dracu să vinzi, când oferta Telekom este aşa naşpa? Cred că m-ar buşi râsul dacă l-aş vedea pe vreunul încercând să mă convingă cât de minunată este oferta lor!

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    846

    oferte de

    parerea mea despre ofertele lor :

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.