Craiova: Telekom face angajări

Craiova: Telekom face angajări

2.695
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

Romtelecom şi Cosmote au trecut de ieri sub un nou brand, TELEKOM. Compania deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom au sute de joburi disponibile în toată ţara.

TELEKOM angajează în toate oraşele Agenţi de vânzări – Segment Rezidential, potrivit anunţurilor de angajare postate pe eJobs.ro. Postul este cu contract de munca pe perioadă nedeterminată. Transportul pe teren e asigurat de angajator.

La Craiova, Telekom mai angajează Dealer Channel Coordinator. Termenul de primire a CV-urilor este 19 septembrie.  Criteriile de selecție pot fi vizualizate AICI.

Lista tuturor posturilor disponibile poate fi consultată AICI.

5 COMENTARII

 1. #1
  Spammer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  2588

  salarii nemtesti sau romanesti)

 2. #2
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  1801

  Romanesti

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 3. #3
  Spammer
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  2924

  Eu deja am facut cerere de reziliere

  claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
 4. #4
  De-al casei
  Data de inscriere
   09-12-2006
  Mesaje
  345

  Dacă agenţii ăia de vânzări or să fie plătiţi după vânzări, or să moară de foame! Cum dracu să vinzi, când oferta Telekom este aşa naşpa? Cred că m-ar buşi râsul dacă l-aş vedea pe vreunul încercând să mă convingă cât de minunată este oferta lor!

 5. #5
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   29-01-2006
  Mesaje
  846

  oferte de

  parerea mea despre ofertele lor :

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.